Pe de altă parte, 55% dintre cei chestionați de ”The Independent” consideră că Harry ar trebui să își piardă titlul de Duce de Sussex. Tabloidul The Mirror susține că, pe fondul controverselor care continuă la Londra, Prințul Harry ar putea ajunge în Marea Britanie pentru a lua parte la ceremonia de încoronare a tatălui său.

Ea acasă, el va sta doar 48 de ore

Potrivit sursei citate, Harry este pregătit să apară la evenimentul care va avea loc pe 6 mai și care coincide cu aniversarea celor 4 ani ai fiului său, Archie. Cel mai probabil, Harry nu va fi însoțit de Meghan. Persoane din anturajul Casei Regale afirmă că Harry va sta în Marea Britanie doar 48 de ore, în timp ce Meghan va rămâne în California pentru a sărbători ziua de naștere a băiețelului lor.

Bursa zvonurilor

Informația vine pe fondul unor speculații intense cu privire la lipsa ducilor de Sussex de la evenimentul din luna mai și, pe de altă parte, al informațiilor conform cărora, în ciuda scandalului generat de dezvăluirile lui Harry, cei doi vor primi, totuși, o invitație.
Deocamdată, nimic nu este clar, totul fiind mai mult o bursă a zvonurilor.

În ultimele luni, prințul Harry a vorbit public despre viața dusă în spatele ușilor închise la Palatul Buckingham. În timpul documentarului realizat de Netflix, Harry și Meghan au dezvăluit o serie de amănunte privind relația lor cu diferiți membri ai Familiei Regale, precum și motivul pentru care au decis să plece din Marea Britanie. Deși mulți l-au susținut pe Harry și decizia sa de a face aceste dezvăluiri, ducele de Sussex continuă să se confrunte cu acuzații și critici.

Fără titluri de „duci”

Un sondaj online realizat de The Sun a arătat că un procent covârșitor de 89% din cei 31.300 de cititori chestionați consideră că titlurile regale ale celor ducilor de Sussex trebuie retrase. Întrebări separate din sondaj au mai arătat că 78% din respondenți spun că ducii de Sussex nu ar trebui să participe la ceremonia de încoronare a regelui Charles, din primăvară, 70% dintre aceștia apreciind că ”Spare” este „o rușine”.

În același timp, 82% cred că Harry și William nu se vor mai putea împăca, iar 83% cred că familia regală nu ar trebui să răspundă
la atacurile lui Harry.

„Se pare că ducii urăsc instituția monarhiei, dar par fericiți să se folosească de titlurile regale. Harry nu are demnitate”, a declarat expertul Bob Seely pentru The Sun.