„În contextul COVID-19, care a adus şi va aduce în continuare provocări şi dificultăţi la nivel social şi economic, Mega Image îşi continuă angajamentul de a investi în dezvoltare şi de a asigura noi locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară. Astfel, Mega Image va veni aproape de noi comunităţi în mai multe oraşe din ţară, prin magazine de proximitate Mega Image sau Shop&Go, cu un spaţiu modern, oferind o gamă variată de produse accesibile, inclusiv marcă proprie şi de la producătorii locali pentru a răspunde nevoilor diferite ale clienţilor (…) În lunile aprilie şi mai, sunt programate pentru deschidere 7 magazine noi Mega Image şi Shop&Go în Ilfov, Bacău, Timişoara, Cluj şi Iaşi. Pentru toate deschiderile de noi magazine, Mega Image va contribui şi la crearea de noi locuri de muncă şi va angaja noi colegi în echipă, poziţiile comerciale specifice de lucru în magazine”, se menţionează în comunicatul citat de către agerpres.ro

Câte magazine au fost deschise în acest an

Potrivit companiei, de la începutul acestui an şi până în luna martie, au fost deschise 17 magazine noi, dintre care 11 în format Mega Image şi şase Shop&Go. Din totalul noilor inaugurări, nouă au avut loc în Bucureşti şi Ilfov, trei în Cluj, două în Timişoara, şi câte una în Braşov, Prahova şi Dâmboviţa.

Fondat în anul 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde, în prezent, 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente