Noi probleme pentru Cătălin Măruţă. PRO TV nu a avut nicio şansă în prima zi a săptămânii, în intervalul 15.00-17.00. Kanal D cu Teo Show au dominat audienţele la nivel naţional.

Măruţă a primit o nouă lovitură

Cătălin Măruţă a primit o nouă lovitură în bătălia audienţelor. Orice ar face, PRO TV nu reuşeşte să ia faţa celor de la Kanal D în intervalul 15.000-17.00, la nivel naţional. Asta s-a întâmplat şi luni, când Kanal D, cu Teo Show au fost primii, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

La ora 15.00, când pe PRO TV a început la Măruţă, iar pe Kanal D Teo Show, Teo Trandafir avea deja 4 la audienţă, la mare distanţă de Cătălin Măruţă. De altfel, PRO TV a fost abia pe locul 3. A doua oră din emisiunea Mireasa, de pe Antena 1 i-a luat faţa lui Măruţă.

De altfel, pe toate sloturile de audienţă la nivel naţional ale orei 15.00, Teo Show a fost pe primul loc, cu o audienţă de peste 4. Cătălin Măruţă a reuşit totuşi să ia faţa Antenei 1 şi emisiunii Mireasa. PRO TV a fost pe locul secund, la mare distanţă de primul loc.

Teo Show, lider de audienţe

Şi pe a doua oră de emisiune Teo Show, Kanal D nu a avut adversar la nivel de audienţe. Cătălin Măruţă nu a reuşit decât să se bată cu Antena 1 pentru locul secund. Peste 4 rating a avut Teo Show pe toate sloturile de audienţă ale orei 16.00. Doar pe ultimul slot al orei, Kanal D şi Antena 1 au fost la egalitate.

De altfel, ultimul slot al orei 16.00 a fost cel mai bun pentru Observatorul Antenei 1. Măruţă a fost toată ora pe locul secund, Antena 1 reuşind să treacă de PRO TV doar în intervalul 16.45-17.00. Atunci, Măruţă şi Teo deja îşi luau la revedere de la telespectatori sau cele două televiziuni erau deja în publicitate.