Cătălin Măruţă pierde pe bandă rulanntă. Nu e zi în care PRO TV să nu piardă bătălia audienţelor, la nivel naţional, cu cei de la Kanal D şi Antena 1. La nivel naţional, pe tronsonul 15.00-17.00, PRO TV pierde zilnic în faţa concurenţei. Nici marţi după-amiază cifrele de audienţă nu au arătat bine deloc pentru Cătălin Măruţă.

Umilinţă totală pentru Cătălin Măruţă

Cătălin Măruţă pare că nu se mai regăseşte deloc. PRO TV nu poate sub nicio formă să se impună în faţa celor de la Kanal D şi Antena 1. Şi marţi după amiază au fost aceleaşi probleme la nivel naţional, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Chiar de la ora 15.00, pe PRO TV a început emisiunea la Măruţă, în timp ce la Kanal D a început Teo Show. Antena 1 a contracarat cu Poveşti de familie. Chiar de la primele sloturi de audienţă Kanal D s-a impus fără probleme la nivel naţional.

3,1 şi 2,8 a avut Teo Show pe primele sloturi de audienţă ale orei 15.00, la distanţă de La Măruţă de la PRO TV şi Poveşti de familie de la Antena 1. În intervalul 15.30-15.45, a fost singurul slot în care lupta a fost echilibrată. Kanal D a fost lider cu 2,5, urmat de PRO TV şi Antena 1 cu 2,4. Ultimul sfert de oră a aparţinut însă Antenei 1. 2,7, faţă de 2,5 cât a avut conrenţa de la PRO TV şi Antena 1.

Obserbatorul Antenei 1 a bătut PRO TV şi Kanal D

De la ora 16.00 a fost o adevărată răsturnare de situaţie. Din păcate, pentru Cătălin Măruţă a fost şi mai rău. Pe Antena 1 a început Observatorul amiezii, în timp ce PRO TV a avut a doua oră de emisie cu La Măruţă. Şi la Kanal D a fost tot Teo Show.

Observatorul Antenei 1 a început în trombă şi nu a dat nicio şansă concurenţei. A avut audienţe de peste 3, iar pe un slot a depăşit chiar 4. Fără nicio şansă pentru Kanal D şi PRO TV. Antena 1 a fost lider de audienţă pe toată ora 16.00, la nivel naţional. Pe locul secund a fost Kanal D cu Teo Show, iar Măruţă s-a clasat abia pe 3, la mare distanţă în spatele concurenţei.
Sursa foto INQUAM / Octav Ganea