Cu toate acestea, se pare că nu yoga nu este forma preferată de exercițiu a ducesei. Într-o scrisoare pentru revista ”British VOGUE”, Meghan a vorbit despre exercițiile sale preferate. Ducesa de Sussex mărturisește că este ceva care „îți pune în mișcare energia și frumusețea interioară, celebrând puterea respirației și a meditației. Este un antrenament preferat, care te îndeamnă să-ți folosești inima, dar și trupul”, spune Ducesa de Sussex, potrivit HelloMagazine.

Programul Heartcore celebrează spiritul liber

Deci, care este programul de exerciții care o face pe Meghan să vibreze? Este vorba de Heartcore, de la centrul de fitness Heartcore din Londra. Programul Heartcore se bazează atât pe putere, cât și pe flux și celebrează spiritul liber și o inimă deschisă cu un antrenament puternic, non-stop.

Preferatul lui Meghan

Centrul de fitness adaugă: „Condus din punct de vedere muzical de un flux dinamic de mișcări de tonifiere și condiționare, acest program inspiră creșterea musculară spirituală, construind conștientizare, rezistență și forță”.

Un curs unic la centrul din Londra costă 20 de lire sterline, în timp ce accesul anual nelimitat costă 624 de lire sterline pe an. Heartcore promite că „te va duce rapid, dincolo de limitele tale fizice și mentale. Așteaptă-te la vibrații optimiste și la o adevărată senzație de bine, pentru minte și trup”.

Chiar dacă nu ați auzit de Heartcore, probabil că multe persoane care au încercat acest program au constatat beneficiile minte-corp. Care sunt beneficiile acestui program:

Transformă relația cu corpul

Cu accent pe tehnici puternice minte-corp, Heartcore îi încurajează pe cei care vin la cursuri să-și miște corpul cu pozitivitate și recunoștință, dar și să obțină puterea de a-și schimba fluxul de energie și starea de spirit. O gândire pozitivă înseamnă că putem avea mai multe șanse de a ne adapta la un nou stil de viață.

Îmbunătățește forma fizică

Heartcore se concentrează pe antrenarea mai multor părți ale corpului și minții, permițând îmbunătățițirea rezistenței și să diminuarea probabilității de rănire în alte forme de exerciții, cum ar fi alergarea, ciclismul sau antrenamentul cu greutăți.

Ajută la restabilirea unei poziții mai bune

Lucrul de acasă i-a afectat pe mulți. Programul Heartcore îmbunătățește postura și poate ajuta la amelioararea durerilor de spate și de gât prin construirea forței centrale vitale.