Marcel Ciolacu, reacție dură după Congresul PNL: A fost un festival al COVID-ului

Marcel Ciolacu a declarat, la Antena 3, că PNL a sfidat democrația, regulile și pe toți românii. Acesta a mai spus că evenimentul s-a desfășurat cu girul lui Klaus Iohannis, subliniind că șeful statului nu a depășit nivelul de președinte al liberalilor.

„O rușine națională. Am asistat la un partid care a sfidat total democrația, au sfidat regulile și pe toți românii, și-au bătut joc de lege și toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul așa-zisului președinte al României, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a demonstrat și în al doilea mandat al său că nu depășește nivelul de președinte al PNL.”, spune acesta.

Marcel Ciolacu: Este inadmisibil să modifici legi în Guvernul României pentru a ține un Congres

Liderul social-democraților mai spune că este ” inadmisibil să modifici legi în Guvernul României astfel încât tu și partidul tău să poți ține un Congres.”

”PSD nu a putut ține congres fizic pentru că erau 1000 de cazuri pe zi și 14 decedați. Astăzi sunt peste 8 mii de cazuri și peste 150 de decedați de COVID. Este o rușine națională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democrației, a fost un festival al COVID-ului. O mizerie”, a spus Marcel Ciolacu la Antena3.

PSD, reacție după victoria premierului: Cîțu, te așteptăm la moțiune

În urma Congresului PNL de sâmbătă, Florin Cîțu a ieșit câștigător în lupta pentru șefia PNL. În acest context, social-democrații au postat pe pagina de Facebok a partidului un mesaj prin care îl anunță pe prim-ministru că este așteptat la moțiunea de cenzură.

Premierul Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL cu 2.878 de voturi. În acest context, social democrații au postat pe rețeaua de socializare o reacție cu privire la reușita prim-ministrului. Aceștia spun că îl așteaptă la moțiunea de cenzură.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin