Marcel Ciolacu îl ia în vizor pe Florin Cîțu după înlocuirea Renatei Weber

Marcel Ciolacu a scris într-o postare realizată pe pagina sa de socializare că „singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă”.

„Au tăiat astăzi – prin OUG! – alocațiile copiilor, iar CÎȚU bate câmpii cinic de o iluzorie triplare! Tot prin OUG, încearcă să privatizeze din nou sănătatea românilor, prin introducerea coplății. Au încercat, în zadar, și în februarie anul trecut! Dar, la sesizarea Avocatului Poporului, judecătorii CCR au decis – în unanimitate! – că este neconstituțional ca spitalele private să acceseze fonduri publice de sănătate!

Astăzi însă, NICI tăierea alocațiilor, NICI privatizarea sănătății românilor nu vor putea fi oprite. Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului. Pentru ca NIMENI să nu îi mai poată opri din sarabanda ordonanțelor austerității!

Domnule Florin Cîțu, vorbiți de ieșirea din sărăcie doar prin liberalism? Când singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă! Sunteți un GUVERN și CINIC, și MÂRȘAV cu VIITORUL ROMÂNIEI!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu a pus tunurile pe Guvern

Marţi, la nivelul Comisiei Europene au fost validate zece PNRR-uri (Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă) ale unor ţări, spune preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care critică Guvernul României pentru că ţara noastră a făcut o solicitare de amânare.

„Preşedinta Comisiei a validat azi vreo 10 PNRR-uri. Italia a avut-o astăzi. În timp ce 10 state europene au trecut deja, li s-a validat PNRR, România a făcut o scrisoare Comisiei, poate domnul Ghinea crede că trăieşte singur, e singur pe planetă, nimeni nu află, a făcut o scrisoare, s-a adresat Uniunii să i se mai dea un termen de evaluare a PNRR.

Toată Europa porneşte motoarele, toată Europa începe să facă investiţii concrete, iar noi întotdeauna cerem o amânare. De fapt, când eşti un om mic şi nu ai argumente, vii în Parlament şi începi să  jigneşti adversarii politici, să îi transformi în duşmani politici.

Aş fi curios ce spune domnul Cîţu în acest moment. Domnul Cîţu ar trebui să iasă la televizor şi să explice în numele domnului Ghinea sau a colegilor dânsului”, a declarat, marţi, Marcel Ciolacu, pentru România TV.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu