Mama Luizei Melencu, presupusa victimă a lui Gheorghe Dincă, cel supra-numit ”Criminalul din Caracal” sau ”Monstrul din Caracal”, a transmis miercuri un mesaj extrem de dur autorităților române.

Monica Melencu acuză faptul că autoritățile nu au reușit să îi găsească fiica nici până acum, arătând că ea încă mai speră să o revadă.

”Doamne, ascultă aceste versuri și îndură-te de viața copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copiii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat.

Doamne, îndrumă-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă, noi sperăm până la ultima forță!”, a scris mama Luizei pe Facebook.

Procurorii se află în impas

În context, trebuie precizat faptul că ancheta procurorilor a fost dată peste cap după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că este nevinovat și că nu le-a ucis pe cele două adolescente.

Încă de la început, mama Luizei Melencu a susținut ideea că fiica ei nu este moartă și a insistat constant ca autoritățile să le caute pe fete în afara țării, deoarece crede că acestea au fost traficate de rețelele de proxenetism din orașul Caracal.

După luni de zile fără niciun răspuns, femeia transmite acum mesaje dure către autorități. Ea susține că se dorește mușamalizarea cazului și că autoritățile nu fac absolut nimic pentru a le găsi pe cele două fete.