Alexandru Cumpănașu a scris pe pagina sa de Facebook că din cauza epidemiei de coronavirus, ancheta din cazul Caracal bate pasul pe loc și nimeni nu mai este interesat, iar familia Alexandrei Măceșanu este disperată.

„M-au întrebat mai mulți prieteni în ultima vreme despre Alexandra și Luiza. Și de ce nu mai vorbim de ele. Vreau să vă spun atât: nu este zi în care să nu ne gândim la ele și familia mea evident, să ne întrebam unde sunt, ce se întâmplă și măcar care este adevărul în cazul Alexandrei. Au reușit cu COVID-19 să acopere până și întrebarile în acest caz. Unde să dezbatem? Și să dezbatem ce? Disperarea familiilor? Sau nepăsarea statului? Care post TV mai vrea asta acum? În vremurile acestea agenda publică este ocupată cu grijile fiecăruia pentru familia lui! Și nu este nimeni de condamnat pentru asta!”, este mesajul lui Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Acesta transmite la final un mesaj de unitate: „Acum trebuie sa ne aparam familiile, democratia si sanatatea (mai ales pe cea mentala)! Si va veni momentul sa navalim si peste interlopi din nou. Si peste cei vinovati pentru Alexandra si Luiza! De data aceasta insa fara flori si urlete.

P.S.: Iubiti-va, fiti uniti si nu lasati depresia si anxietatea sa va distruga psihicul. Petreceti un timp de calitate in casa cu familia, protejati-va cat puteti dar nu abandonati in fata isteriei generale!”, încheie postarea Cumpănașu.