Maia Sandu a votat! Cum a fost întâmpinat președintele Republicii Moldova la secția de vot?

Astfel, Maia Sandu a explicat că a votat pentru un Parlament cinstit cu care să poată lucru. Mai apoi aceasta a îndemnat cetățenii să iasă la vot deoarece „cât de repede va fi construită o țară bună” depinde de deciza lor.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor nu a politicienilor și vreau să îi încurajez să creadă în puterea lor, este o zi importantă, astăzi cetățenii se pot libera de hoți, pot alege un Parlament cinstit, care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor și alegerile sunt importante. Parlamentul administrează banii țării, a cetățenilor și trebuie să fim atenți când decidem cui să încredințăm banii țării. Parlamentul este cel care votează legi și de alegerea noastră depinde ce vor vota viitori parlamentari.

Am votat pentru un Parlament cinstit, cu care să pot să lucrez împreună cu Guvernul pentru binele cetățenilor. Dragi cetățeni, vă rog, să vă faceți timp să veniți la vot. De decizia dumneavoastră depinde cât de repede vom ajunge să construim o țară bună”, a transmis Maia Sandu.

Mesajul transmis anterior de Maia Sandu

Anterior, președintele Republicii Moldova a transmis că fiecare vot are un rol important pentru ordine și dreptate în întreaga țară, motiv pentru care drumul cetățenilor de duminică trebuie să se oprească și pe la secțiile de votare.

„Dragi cetățeni,

Noi, împreună, luptăm împotriva hoției de mulți ani. Am mers cale lungă și grea până aici. E datoria noastră să mergem până la capăt și să scoatem țara din strânsoarea hoților. Duminică, trebuie să ieșim la vot ca să nu le permitem corupților să controleze următorul Parlament.

Fiecare vot e important în această luptă a noastră pentru ordine, bunăstare și dreptate. Stimați concetățeni, avem șansa să scăpăm de hoți și să alegem o guvernare integră și bună.

Duminică, pe 11 iulie, pe lângă celelalte drumuri pe care le veți face – la biserică, la rude, la meci, vă rog să pășiți cu responsabilitate și încredere pe un drum important – drumul către secția de vot. Drumul spre viitorul nostru prosper. Ieșiți la vot pe 11 iulie!”, se arată în mesajul transmis de Maia Sandu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea