Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru coronavirus înaintea meciului dintre naționala Portugaliei și reprezentativa Suediei.

Jucătorul echipei Juventus Torino a părăsit cantonamentul și merge în izolare.

Miercuri, starul lui Juventus ar fi trebuit să joace în meciul din UEFA Nations League dintre selecționata Portugaliei și cea a Suediei.

Depistat înainte de meci

Înaintea partidei, la testele pe care le efectuează jucătorii, Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, informează digi24.ro, citând presa internațională.

În context, trebuie precizat că starul lui Juventus și al naționalei Portugaliei și-a deschis un lanț de săli de forță în capitala Spaniei, numite CR7 – Fitness by Crunch.

Într-una din locații, situată în centrul Madridului, investigația unor jurnaliști iberici a scos la iveală că nu se respectă măsurile adoptate de autoritățile spaniole în vederea prevenirii riscului de răspândire a coronavirusului.

În condițiile în care Spania este una dintre cele mai afectate țări de pandemie, „existau până la șapte persoane fără mască în aceeași încăpere și nu se păstra distanța socială”, potrivit Mundo Deportivo.

”Siguranța clienților este în pericol”

„Sălile de sport ale lui Cristiano Ronaldo pun în pericol siguranța clienților și încalcă legea”, se arată în ancheta jurnalistică.

Unul dintre locuitorii din zonă și-a exprimat dezacordul față de modul în care-și desfășoară activitatea unitatea condusă de Ronaldo:

„Mi se pare regretabil. Așa se întâmplă. În mod clar, oamenii își pun viața în pericol. Dacă aș fi Cristiano Ronaldo, aș fi mâhnit”, a transmis acesta.

Portugalia, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a înregistrat două remize albe la ultima acțiune a echipei naționale. După partida de pregătire contra Spaniei, starul lusitan s-a întâlnit cu fostul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos, căruia i-a oferit tricoul de joc.

În meciul din Liga Națiunilor contra Franței, Ronaldo a avut un dialog amuzant cu Kylian Mbappe. În timpul partidei, cei doi fotbaliști au discutat pentru câteva momente, prilej pentru Cristiano Ronaldo să-l invite, mai în glumă, mai în serios, pe Mbappe să i se alăture la Juventus.

Miercuri, Portugalia va întâlni Suedia în Liga Națiunilor, de la ora 21:45, la fel ca partida dintre România și Austria.