Cunoscutul actor care a jucat în filmul „8 Mile” a încetat din viață. Filmul a fost bazat pe povestea de viață celebrului rapper.

Acum, actorul a murit la vârsta de 46 de ani. Nashawn Breedlove a decedat în somn. Vestea tristă a fost anunțată, marți, pe rețelele de socializare. Chiar mama acestuia a fost cea care a oferit informația, a arătat BBC.

Mama celebrului actor a făcut anunțul trist

Nashawn Breedlove
Nashawn Breedlove/ SURSA FOTO: Facebook

Acesta a spus că fiul său a fost un om remarcabil. Caracterul și puterea sa i-au inspirat pe toți cei care i-au trecut în cale, a susținut mama celebrului actor.

„Nimeni nu i-a putut nega talentul. Plecarea lui Nashawn din această lume a lăsat un gol imens în viața mea, unul pe care cuvintele nu-l pot exprima pe deplin.

Nu pot exprima în cuvinte durerea și rana pe care le simt. Nu a fost doar fiul meu; a fost un om remarcabil al cărui caracter și putere i-au inspirat pe toți cei care i-au trecut în cale”, a scris, pe Facebook, mama artistului.

Nashawn Breedlove a murit în somn

Nashawn Breedlove a murit duminică, 24 septembrie, în somn, în casa lui din New Jersey, potrivit TMZ. În cariera sa, printre altele, acesta a contribuit și la coloana sonoră a filmului de comedie The Wash.

Mulți dintre cei care i-au adus un omagiu cunoscutului rapper și-au amintit cu drag de scena din 8 Mile. În film, personajul său Lotto îl înfruntă pe B-Rabbit al lui Eminem.

Acesta cântă: „Mă simt prost că trebuie să-l omor pe tipul din Leave it to Beaver”. Deși a sfârșit prin a pierde bătălia, interpretarea sa a făcut întreaga mulțime să aplaude și să strige în picioare în timpul filmului.

Filmul cu care rapperul a dobândit celebritatea

Rapperul Mickey Factz și-a amintit de actor ca fiind unul dintre puținii „care l-au învins pe Eminem„.

„Ne vei lipsi pentru tenacitatea și agresivitatea ta”, a adăugat el în omagiul postat pe Instagram.

Filmul a fost aclamat de critici și a avut un succes comercial masiv. El a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original, pentru „Lose Yourself” interpretat de Eminem.

Breedlove a contribuit, de asemenea, la coloana sonoră a filmului de comedie The Wash din 2001, cu Dr. Dre și Snoop Dogg, sub numele său de scenă Ox.