Luiz Lazarus s-a filmat de pe patul de spital. Deși se vorbea că aceasta ar avea Covid, acum spune că a fost răcit.

“Sunt Zombie Lazarus și în caz că nu ați aflat, eram în stare gravă, era să dau ort popii, era să mi se întâmple nu știu ce… sau nu, vorbesc aiurea. De fapt, acum mi se întâmplă aceste lucruri! După cum observați, sunt în pericol de moarte, vai, sunt plin de boli. Am luat patru covizi, trei tulpini, toate tulpinile sunt aici, în capul meu, iată, am și făcut implant de tulpini de covizi. Sunt peste tot, da!”, a glumit Luiz Lazarus, într-un video publicat pe pagina de Facebook.

Luis Lazarus: Iată, mi-am găsit nașul

“Am auzit că s-a spus că sunt în stare gravă și că eu, cel mai virulent și cel mai periculos contestatar anti-restricții, iată, mi-am găsit nașul. Ooo, măi sărăcuților, cine v-a supărat? Sunteți agitați tare că a răcit și Lazarus un pic și a vrut să facă niște perfuzii la spital și acum gata, toată lumea a luat-o razna?!”, a continuat el.

În urmă cu o zi, Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar. Realizatorul TV a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. El a facut parte pana acum din randurile celor care nu erau de acord cu ce se spunea despre temutul virusului. Realizatorul Tv a participat in ultimul an la numeroase proteste impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei COVID. Acum, Luis Lazarus a susținut ca doar ar fi vorba de o simplă răceală. Cu o voce de om răcit, realizatorul TV a transmis inițial că nu se pune problema să aibă coronavirus.

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus zilele trecute că Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat și a aflat că este pozitiv.

Sursa foto: Luis Lazarus-Zeus Tv/ Facebook