Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar. Realizatorul TV a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. O ruda apropiata din familie a spus ca acesta a avut simptomele unei raceli, ulterior, si-ar fi facut un test care a iesit pozitiv.

Momentan, familia nu a facut declaratii referitoare la starea de sanatate a realizatorului TV. Luis Lazarus a facut parte pana acum din randurile celor care nu erau de acord cu ce se spunea despre temutul virusului.

Realizatorul Tv a participat in ultimul an la numeroase proteste impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii infectiei COVID.

Reacția explozivă a lui Luis Lazarus

Acum, Luis Lazarus a susținut ca doar ar fi vorba de o simplă răceală. Cu o voce de om răcit, realizatorul TV a transmis inițial că nu se pune problema să aibă coronavirus. El a spus a făcut în ultima perioadă mai multe teste, scrie Fanatik. Lazarus a lăsat totuși să se înțeleagă că ar avea ceva probleme de sănătate, dar a continuat să nege informația privind infectarea cu SARS-CoV2.

“Acum, na, știți cum e, toată lumea e agitată în perioadă asta, toată lumea dorește să găsească subiecte importante, interesante cu privire la COVID.”, a susținut el. După această declarație, Lazarus nu a mai răspuns apelurilor jurnaliștilor, susține sursa citată.

Inainte de a se infecta cu COVID, Lazarus a facut comentarii destul de controversate despre pandemia care a pus pe pauza întreg mapamondului. Luis Lazarus era de parere, in luna martie 2020, ca primul caz din Romania nu a fost real. In opinia sa, italianul ce a fost diagnosticat cu virusul nu a imbolnavit pe nimeni.

De-a lungul vremii, Lazarus a declarat ca SARS-CoV-2 nu ar fi un virus atat de periculos, iar COVID-19, boala provocata de acesta, ar fi foarte usor de vindecat. El este cunoscut pentru opozitia sa fata de restrictiile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Sursă foto: Dreamstime