Ședința de marți, de la ora 14:00, va fi cel mai probabil despre declanșarea alegerilor anticipate, dar și despre problemele legate de atragerea fondurilor europene.

Premierul își începe ziua la ora 9:00, atunci când va avea o întrevedere cu Radu Ioanid, directorul Diviziei de Programe Arhivistice Internaționale din cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii (Washington D.C.) la Palatul Victoria.

La ora 10:00 premierul se întâlnește tot la Palatul Victoria cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). La această întâlnire vor mai participa și ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode și ministrul sănătății, Victor Costache.

De la ora 12:00, Ludovic Orban va avea o întâlnire cu reprezentanții companiei Telekom. Alături de premier se vor afla ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.