Cunoscuta prezentatoare a horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu, trece în prezent printr-o perioadă dificilă după ce a aflat că mai multe persoane au creat site-uri, bloguri și chiar conturi pe social media cu numele ei, în cautare de profit. Se pare că escrocii se folosesc de imaginea prezentatoarei ca să vândă diferite produse și, totodată, să posteze articole pe site-uri false. Revoltată de situație, vedeta de la Pro TV a lansat un avertisment public prin care își atenționează fanii.

Mesajul lui Neti Sandu

Inedit este faptul că informația despre ce se întâmplă a primit-o chiar de la câțiva dintre susținătorii ei. Neti Sandu a recunoscut-o în cadrul unui interviu. Cunoscutul astrolog i-a prevenit pe oameni în legătură cu situația în care se află ca să nu ajungă și ei victime ale escrocilor.

“Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic!

Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a transmis Neti Sandu pentru click.ro.

Vedeta Pro Tv, pe site-uri dubioase

După cum puteți observa în poza din mijloc a colajului, Neti Sandu apare pe unul dintre site-urile obscure “vânzând” amulete, iar pe altul, prezintă horoscopul (fotografia din dreapta colajului) © Facebook

Dacă vor fi prinși vinovații, aceștia vor ajunge după gratii. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis la finalul lunii trecute că deschiderea unui cont pe rețelele de socializare folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acord, este o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea.

Din nefericire, Neti Sandu nu este singura persoană publică din România care s-au plâns că li s-a furat identitatea pe social media. Andra și Cătălin Măruță, Teo Trandafir, Andreea Marin, milionarul Gigi Becali, sau Gabriela Cristea ori Carmen Brumă au trecut prin asta.