Lovitură după lovitură încasate de către fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Marţi, ex liderul social democrat a primit cea mai proastă veste. Rămâne de Paşti în spatele gratiilor.

Dragnea nu iese prea curând din puşcărie

Dar asta nu e tot. Fostul şef al PSD nu iese prea curând din puşcărie. Cel puţin nu în următoarele două luni. După cei-au respins cererea de eliberare condiţionată, magistraţii au venit cu noi precizări în minuta şedinţei.

Aceştia au explicat de ce cererea de liberare condiţionată este neîntemeiată, dar nu numai atât. Dragnea mai poate formula o altă cerere de eliberare condiţioantă, abia pe finalul lunii iunie, pe data de 27.

“Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU.

Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021”, au anunţat judecătorii în minuta şedinţei.

Dragnea, pedeapsă de 3,6 ani în dosarul angajărilor fictive

Livu Dragnea a ajuns la puşcărie în luna mai 2019, a doua zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare. Fostul şef al PSD a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman şi a primit o pedeapsă de 3,6 ani de puşcărie cu executare.

Sursa foto Dreamstime