Probleme mari pentru unul dintre cei mai mari fotbalişti ai Planetei. Este vorba despre superstarul portughez, Cristiano Ronaldo. Acesta a fost diagnosticat încă din 2014 cu tendinoză, o boală incurabilă a genunchiului, care se agravează în timp.

Cristiano Ronaldo riscă să-şi încheie cariera

În ciuda acestei suferinţe, lusitanul din atacul lui Juventus Torino încă mai joacă la cel mai înalt nivel, dar din păcate accidentarea gravă la genunchi nu are niciun remediu, anunţă Sport Bible.

Portughezul de 36 de ani scrie istorie la Juventus încă din 2018, după nouă ani cu Real Madrid, unde a câștigat mai multe titluri de campion, dar și Liga Campionilor.

Dezvăluirea a fost făcută de @laligafrauds prin intermediul unui Twitter. Atacantul a jucat în tot acest timp cu o afecțiune a genunchiului numită tendinoză, care nu are leac. Boala este descrisă mai degrabă ca „degenerare” decât „inflamație”, ceea ce înseamnă că starea genunchiului internaționalului portughez nu se poate decât agrava, de fiecare dată când îl folosește.

Acesta ar fi și principalul motiv pentru Ronaldo joacă de câțiva ani în poziții centrale, deși s-a consacrat ca fotbalist de flanc. Această suferință evidențiază cât de mult a muncit CR7 în ultimii 7 ani, având în vedere performanțele incredibile pe care le-a obținut.

Accidentarea care îi pune cariera în pericol

Deşi accidentarea îi pune cariera în pericol, performanţele sale sunt fabuloase. Chiar din 2014, când a fost diagnosticat cu această boală incurabilă, Cristiano Ronaldo a câștigat de 4 ori Liga Campionilor și două titluri de campion în Spania cu Real Madrid, precum și un titlu în Serie A cu Juventus.

A mai câștigat EURO 2016 cu Portugalia, precum și ediția inaugurală a Ligii Națiunilor, în 2019. Mai mult, lusitanul a câştigat şi Balonul de Aur în 2014, 2016 și 2017. Deşi se părea că Juventus nu îi va prelungi contractul, italienii au anunţat în urmă cu câteva zile că se vor baza în continuare pe Cristiano Ronaldo pentru reconstrucţia echipei.