Mai exact, sâmbătă 17 aprilie, la funeraliile Prințului Philip, Kate Middleton a adus un omagiu Casei Regale Britanice și a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a. De menționat este faptul că, același colier a mai fost purtat și de Prințesa Diana Înainte, în anul 1982, însă Meghan Markle nu a reușit niciodată să în poarte.

Pe lângă colierul purtat, Kate Middleton a reușit să dea dovadă de rafinament. Ducesa de Cabridge a purtat în cadrul ceremoniei o ținută extrem de simplă însă cu stil. Totodată, aceasta a sosit alături de soțul ei, la capela Saint George de la Windsor, însă fără cei trei copii, aceasta fiind prima apariție publică a Ducesei de Cambridge de când a fost anunțată moartea Prințului Philip.

În ceea ce privește îmbrăcămintea, ducesa a purtat o rochie Roland Mouret, pe care a accesorizat-o cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy. De menționat este faptul că, soția Prințului William a mai purtat această rochie și în anul 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării. În ceea ce privește colierul împrumutat de Regina Elisabeta a II-a, aceasta a fost piesa de rezistență, scrie Daily Mail. 

Colierul pe care Meghan Markle nu l-a purtat niciodată

Potrivit sursei citate, colierul din perle a fost creat special pentru Regina Elisabeta și a fost un cadou pe care l-a primit din partea guvernului japonez. Pe lângă Regină și Kate Middleton, colierul a mai fost purtat și de Prințesa Diana în 1982, atunci când Regina Elisabeta i l-a împrumutat pentru un banchet dat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

De menționat este faptul că, înmormântarea Prințului philip a avut loc sâmbătă, 17 aprilie. La funerariile acestuia au fost prezenți atât ducii de Cabrdge, cât și prințul Harry, însă fără a fi însoțit de soția sa, Meghan Markle.