Într-o postare pe pagina personală de facebook, Marcel Ciolacu, a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Liderul PSD susține că șeful statului face o greșeală extrem de mare deoarece nu vrea să testeze întreaga populație.

Ciolacu susține că testarea în masă ar putea salva întreaga țară.

”Plimbaţi-l pe Iohannis prin toată ţara – e singura voastră soluție ca românii să fie testaţi!”, a scris Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu șeful statului.

Ciolacu se testează constant

Totodată, Marcel Ciolacu a dezvăluit că se testează constant înainte de o emisiune televizată pentru a vedea că totul este sub control.

”Fac unul dimineață întotdeauna și când mai am pauze sau alte activități fac acest lucru. Azi am făcut două teste”, a spus Marcel Ciolacu la TVR.

În același timp, liderul PSD susține că nu înțelege de ce nu mai există teste de covid comercializate și de ce populația nu se poate testa atunci când simte nevoia. El a precizat că a avut discuții inclusiv cu profesorul rafila și doctorul Cercel pe această temă.

”Eu nu înțeleg de ce au fost interzise aceste teste, să nu mai fie comercializate. Eu am vorbit și cu domnul doctor Rafila și domnul doctor Cercel – au spus că sunt cele mai bune și cea mai rapidă metodă”, a mai spus Ciolacu.

Coronavirusul continuă să facă victime în România

Pandemia continuă să facă victime în România. Potrivit datelor publicate duminică de GCS, în România au fost înregistrate 5.554 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, din 16.225 de teste. Un număr de 148 de români au murit infectați cu SARS-CoV-2, iar în Terapie Intensivă sunt internați 1.250 de persoane.

Totodată, până astăzi, România au fost confirmate 471.536 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 348.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.554 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2.