Surpriză totală în televiziune. Una dintre cele mai importante emisiuni de la PRO TV, La Măruţă, nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei. A pierdut bătălia cu rivalii la capitolul rating.

Măruţă nu a avut nicio şansă

Cătălin Măruţă nu a avut nicio şansă în bătălia audienţelor cu rivalii de la Kanal D şi de la Antena 1. Emisiunea La Măruţă a fost abia pe locul 3 la nivel naţional, conform audienţelor consultate de către capital.ro. Niciun sfert de oră de rating nu a reuşit Măruţă să câştige în intervalul 15.00-17.00.

Teo l-a bătut pe Măruţă

A fost concurenţă mare la audienţe joi între marile televiziuni din România. Deşi se credea că Măruţă va fi cel care se va bate pentru primul loc, nu a fost deloc aşa. Kanal D şi Antena 1 şi-au împărţit supremaţia. Teo Show de la Kanal D s-a bătut cu a doua parte a emisiunii Mireasa de la Antena 1.

Primul slot de audienţă ale orei 15.00 i-a aparţinut emisiunii Mireasa de la Antena 1. Emisiunea a avut rating 4, în timp ce Teo Show de la Kanal D s-a situat abia pe locul secund. Echilibrul a continuat. Al doilea slot de audienţă a fost al lui Teo, iar ultimele două au fost împărţite tot în mod egal de către cele două televiziuni.

În tot acest timp, emisiunea La Măruţă de la PRO TV s-a situat abia pe locul 3 în topul audienţelor, la o distanţă destul de importantă de concurenţă.

Şi a doua oră a emisiunii de la Kanal D, Teo Show a ţinut aproape de Antena 1 care de la ora 16.00 a difuzat Observatorul amiezii. Dacă primul slot al orei i-a aparţinut lui Teo, al doilea a fost egal ca cifre pentru Antena 1 şi Kanal D. Al treilea sfert a fost al lui Teo, dar finalul orei le-a aparţinut celor de la Antena 1. Cătălin Măruţă şi PRO TV s-au mulţumit tot cu locul trei în intervalul 16.00-17.00.