Liviu Dragnea a ieșit de la Rahova. Ce face acum, s-a aflat. Se relaxează alături de familie, la Alexandria. Ce va face în viitorul apropiat, nu este foarte clar. Apropiatul său, Codrin Ștefănescu insistă pentru revenirea PSD. Care PSD nu prea îl mai vrea înapoi. Mai ales pentru că partidul a pierdut enorm prin asocierea cu Dragnea și ulterior prin cea cu Viorica Dăncilă. În plus, fostul lider al pesediștilor s-a războit prin justiție cu partidul, ceea ce nu este un lucru ușor de dat uitării pentru social democrați.

Despre ce va urma pentru Liviu Dragnea a dat detalii analistul politic Miron Mitrea. Acesta a spus categoric că locul lui Dragnea nu mai este în PSD și că ar putea să se îndrepte spre alt partid, ca de exemplu la AUR.

Mitrea și-a declarat dezamăgirea de faptul că Liviu Dragnea și-a atacat colegii de partid imediat cum a ieșit pe porțile penitenciarului. Mitrea spune că Dragnea a tras în jos partidul și a lăsat să se înțeleagă că, atunci când era el președinte, SRI controla formațiunea.

Mitrea: Coldea spunea despre Dragnea că este omul perfect

„Sunt dezamăgit atunci când cineva care iese din închisoare, primul lucru pe care îl face își atacă foștii colegi. Liberarea condiționată nu este un drept, ci o favoare pe care ți-o face sistemul. Îți dă drumul acasă, stai liniștit. Ai condus partidul, l-ai adus unde l-ai adus, stai liniștit. Nu ai făcut tu mare PSD-ul, ci cu ajutorul lui Coldea. Nu mi-a fcăut plăcere ca și-a atacat foștii colegi. Nici mie nu mi-a plăcut de Dragnea sau Ponta. După ce tu, ca președinte, ai făcut totul ca să modific legile justiției, fără un avantaj pentru tine, e timpul să lași partidul în pace. Mă bucur că un om care a avut o condamnare discutabilă a ieșit din închisoare mai repede. Dar nu mi-a plăcut că a declarat că PSD e partidul SRI. Îmi aduc aminte că Florian Coldea a declarat că Dragnea este omul perfect, pentru că livrează orice i se cere”, a spus Mitrea.

El a amintit că sunt oameni care au ieșit pe ușa din dos, din politică, vor să reintre și nu știu dacă vor avea succes.

„Dragnea poate emana viitor politic poate pentru AUR sau alt partid naționalist”, spus Mitrea, conform Realitateanet.