Lia Olguța Vasilescu se laudă că aduce cu sine la primăria Craiovei cea mai valoroasă listă de consilieri a vreunui partid politic din România.

Spre deosebire de oamenii cu care s-a prezentat Gabriela Firea la București, lista pe care se aflau, printre alții, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu și Daniel Pancu stârnind valuri de ironii în presă și pe rețelele sociale, Olguța Vasilescu îi asigură pe craioveni că, dacă vor acorda votul social-democraților la alegerile locale 2020, echipa sa va fi alcătuită numai din oameni de valoare incontestabilă.

”Nu vă vom dezamăgi!”

”Dragi craioveni, dacă aveți încredere în mine și vreți să îmi acordați votul dvs, vă rog să îmi votați și echipa și, cu siguranță, nu vă vom dezamăgi! Doi prorectori de la cele doua universități de stat, un fost judecător foarte respectat, profesori universitari, avocați, medici, ingineri, economiști completează cea mai valoroasă listă a vreunui partid politic.

Am nevoie de această echipă pentru a finaliza proiectele propuse, iar orașul are nevoie să fie reprezentat de oameni cu adevărat profesioniști în domeniul lor de activitate!”, a scris Vasilescu pe Facebook.

În context, candidata PSD la Primăria Craiovei a ținut să mulțumească voluntarilor și echipei care au ajutat-o în campania electorală:

”Nu le-a fost ușor unor studente care mă susțineau”

”În această noapte se încheie campania electorală și aș vrea să le mulțumesc tuturor voluntarilor care, în ultimele săptămâni, m-au însoțit în cartiere și care s-au asigurat că mesajul nostru, cu proiectele pe care le propunem pentru următorii patru ani, ajunge la craioveni!

Aș vrea și să le mulțumesc că nu s-au lăsat provocați deloc în această campanie de militanții sau chiar de candidații altor partide pentru Consiliul Local Municipal și pentru funcția de primar!

Știu că nu le-a fost ușor unor studente care mă susțineau, atunci când au fost hărțuite și înjurate de un consilier local PNL care candidează din nou și anul acesta…

”O practică PDL-istă”

Știu și că membrii staff-ului nostru de campanie s-au abținut cu greu, azi, când șeful de campanie al PNL a intrat în sediul PSD filmând și provocându-i cu cuvinte de neacceptat pentru un intelectual care se pretinde a fi.

Ce a căutat el, azi, în sediul PSD? Să filmeze ce? Își închipuia că avem acolo materiale cu conținut negativ, așa cum sunt ziarele pe care PNL-iștii le-au distribuit despre mine și colegii mei, în toată Craiova, noaptea ca hoții?

La fiecare ciclu de alegeri fac același lucru: aruncă prin curți și cutii poștale materiale mincinoase și denigratoare. E practica PDL-istă care nu le-a adus niciodată voturi în plus, dar pe care o tot aplică, sperând că oamenii ii vor credita pe ei, mai mult decât pe noi.

Am încredere în craioveni că, duminică, vor ști să aleagă cea mai bună echipă și cel mai bun program pentru orașul nostru!”, a mai scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.