”Cum se fabrică un Fake News? Se ia o fotografie cu Liviu Dragnea, se aplică pe corpul unui mason dintr-o țară oarecare, alta decât România, chipul lui Liviu Dragnea și se scrie un text plângăcios cum ca așa își înșeală Liviu Dragnea electoratul că se lupta cu masonii, dar uite-l pe el cu șorțuleț de mason… Altădată lucrați mizeriile astea mai cu grijă, dar acum nu mai aveți timp că e campanie și trebuie să le aruncați pe Facebook rapid! Apropo, unde este nenea ăla de la Facebook care se laudă cum închide el din fașă orice site care fabrică știri?”, scrie Olguța Vasilescu.

Liviu Dragnea se află la spital cu probleme grave la coloană. Codrin Ștefănescu a oferit informații de ultimă oră despre starea liderului PSD.

„Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după – masă. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat. Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (…) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital”, a declarat Codrin Ștefănescu.