Sute de oameni vor fi dați afară!

Totodată, Ciprian Ciucu a transmis și un mesaj pentru fiecare angajat al Primăriei. Conform acestuia, angajații sectorului 6 „trebuie să înțeleagă că trebuie să se implice și să performeze”.

„Reforme și reorganizări în Primăria Sectorului 6. Nu mai putem continua ca până acum. Fiecare angajat al Primăriei. Sectorului 6 trebuie să înțeleagă că trebuie să se implice și să performeze”, a scris primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Noua organigramă a Poliției Locale Sector 6

De asemenea, primarul a scris că a fost publicată noua organigramă a Poliției Locale Sector 6 iar numărul posturilor va scădea cu aproximativ 100 de locuri.

„POLIȚIA LOCALĂ: Reorganizare și reformă

Astăzi am publicat noua organigramă a Poliției Locale Sector 6. Vor fi mai puțin cu cca. 100 de posturi. Cei mai mulți polițiști locali vor intra la testare, probe de cunoștințe și abilități fizice. Vor rămâne în Poliția Locală doar cei dedicați funcției, cei care își înțeleg rolul.

Nu sunt mulțumit de Poliția Locală, se mișcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulțumit. Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, să se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte ori situația o impune.

Polițiștii locali care rămân la bord vor fi bine formați professional, iar activitatea le va fi monitorizată permanent.

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI: momentan doar restructurare și reorganizare

Deja am demarat procesul de restructurare și am reușit performanța de a scutura schema de cca. 130 de posturi FĂRĂ A DESFIINȚA NICIUN SERVICIU SOCIAL. Nu ne oprim aici, în a doua etapă vom implementa standarde de costuri pe fiecare serviciu social pentru că acum unele servicii sunt de două ori sau chiar de trei ori peste standardele de cost ale Ministerului Muncii. De asemenea, deja facem o analiză de eficacitate și vor rămâne și vom insista pe acele servicii sociale cu adevărat necesare, dedicate grupurilor defavorizate, persoanelor cu handicap, familiilor și copiilor aflați în sărăcie și în risc de sărăcie și a bătrânilor fără posibilități.

Între timp, am desființat Direcția de Administrare a Fondului Locativ, o instituție de 50 de persoane care nu își justifica existența, bugetul și contractele și care acum face aceeași treabă cu cca. o treime din personal.

Acestea sunt doar o parte din reorganizările inițiate care au ca scop eficiența economică ce ne va ajuta la redirecționarea banilor către investiții. Toate restructurările sunt urmate de reforme care vor duce la creșterea eficacității (a livra ceea ce este nevoie) și calității serviciilor Primăriei Sectorului 6. Va urma”, a completat acesta.

Sursă foto: Dreamstime