Jurnalista de investigații Iosefina Pascal a avut o reacție cutremurătoare după ce tatăl său a fost bătut cu bestialitate într-un magazin. Agresorul este și acum în libertate. Într-un videoclip postat pe Facebook, Iosefina Pascal a povestit, în lacrimi că tatăl său trebuie operat urgent, având nevoie de o proteză de șold. Jurnalista a lansat o serie de acuzații grave la adresa Poliției Domnești Ilfov. Oamenii legii ar fi venit la locul incidentului dar nu a făcut niciun proces verbal pe care să-l aducă la cunoștința părților.

„Lumea este șocantă să afle că inclusiv familiei mele i se întâmplă diverse lucruri abuzive, halucinante. (…) Tatăl meu este un om handicapat acum din cauza acestui individ. (…) Tatăl meu nu se mai poate îmbrăca singur, nu se mai poate mișca”, a spus Iosefina Pascal, izbucnind în lacrimi.

Trebuie amintit că tatăl jurnalistei Iosefina Pascal, ce care a fost săltată de poliție în urmă cu câteva zile a ajuns să fie atacat în plină zi. Acesta ar fi fost lovit cu bestialitate într-un magazin din București.

„Șoc și groază! Tatăl Iosefinei Pascal, ziarista de investigații ridicată abuziv cu duba de polițiști, în puterea noptii, a fost atacat in urma cu putin timp și lovit bestial într-un magazin din Capitală. Ziarista este în acest moment în drun spre Spitalul Municipal unde tatăl ei a fost transportat în stare gravă. Ce face Poliția?”, ne-a transmis jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Agresorul este încă liber și hărțuiește victima

Totodată, acesta a mai adăugat că agresorul bărbatului este încă liber și a ajuns chiar și la spital, unde hărțuiește victima, deși jurnalista nu are acces acolo.

„Tatăl Iosefinei Pascal este în stare gravă la Spitalul Municipal după ce a fost lovit bestial și lăsat sub ochii cumpărătorilor și vânzătorilor. După două ore agresorul e liber. Mai mult, chiar el a pătruns în spital și hărțuiește victima încercând să ajungă la o conciliere.

Culmea este că fiica celui rănit grav, Iosefina Pascal nu poate pătrunde în spital pentru a afla care este starea tatalui ei. Iar Poliția nu se știe ce face. Se întamplă chiar acum în România lucrului bine făcut!”, a adăugat jurnalistul.

Amintim faptul că evenimentul de astăzi vine la scurt timp după declarațiile șocante făcute de jurnalistă. În cadrul unui interviu oferit pentru România Tv miercuri, Iosefina Pascal a dezvăluit că a fost ridicată de Poliţie de acasă, în toiul nopţii, după ce a relatat de la protestul organizat de partidul AUR faţă de certificatul verde COVID-19.

Mai multe detalii despre declarațiile făcute de jurnalistă cu privire la starea în care se află tatăl său în videoclipul de mai jos.