Vestea momentului despre Irinel Columbeanu! Fostul milionar a infirmat categoric că ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC) în mai 2022, care l-ar fi lăsat cu sechele grave.

Irinel Columbeanu nu a suferit un AVC

Atunci, s-a zvonit că omul de afaceri nu mai putea să vorbească, să ducă paharul la gură sau să iasă din casă. Ei bine, Irinel Columbeanu a negat toate aceste speculații și a spus că a avut o vară minunată.

Însă ce l-a deranjat cel mai are a fost că aceste speculații i-au îngrijorat fără motiv pe apropiații săi.

„Am primit multe telefoane de la apropiați, care m-au întrebat dacă sunt bine, dacă e adevărat ce s-a scris în presă. Nu este adevărat, nu am făcut niciun atac cerebral (recent – n.r.). Nu știu de ce au apărut acele știri. Probabil pentru trafic.

E doar o supoziție de-a mea, nu aș vrea să acuz pe nimeni. Pe mine m-a deranjat foarte tare. S-au speriat destul de rău oamenii care îmi sunt apropiați.

Am primit foarte multe mesaje de compătimire, ca să spun așa. Eu le-am spus că nu au de ce să-și facă griji”, a declarat el pentru Fanatik.

Fostul milionar a precizat, de asemenea, că nu are probleme de sănătate. A recunoscut însă că a primit medicație pentru memorie de la un psiholog.

„Dacă acele zvonuri ar fi fost reale, nu aș mai fi putut să vorbesc așa în aceste momente. Eu nu am alte afecțiuni. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog, pentru memorie. Asta e tot.

Chiar am și ajutat alte persoane care aveau cunoștințe ce se confruntau cu aceste probleme de memorie. Le-am spus ce medicament iau eu, care mă ajută în acest sens”, a spus acesta.

Irinel Columbeanu are probleme cu legea

Cu toate că nu are probleme de sănătate, Columbeanu trece printr-o perioadă grea după și-a pierdut imperiul.

Totul a început în momentul în care omul de afaceri a fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică. Se pare că afaceristul nu plătise facturile pentru vila de la Izvorani, în ciuda faptului că nu mai locuia acolo. Dacă această problemă a fost rezolvată în cele din urmă, au apărut multe altele de acest tip.

În prezent, Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare atât de mari încât locuiește într-un apartament din Colentina, în chirie. Mai mult, a fost nevoit să își vândă și mașinile pentru a-și plăti datoriile.

Fabrica sa a intrat în faliment

Dincolo de problemele cu datoriile, fabrica pe care o deținea a intrat în faliment, lucru care îi creează și mai multe probleme. În plus, numele fostului om de afaceri apare într-un dosar unde are calitate de creditor.  Conform celor mai recente informații, acum trei luni, cererea sa de „validare a unei popriri” a fost respinsă ca fiind neîntemeiată, potrivit Spynews.

Cu toate că Irinel Columbeanu ar fi avut câștig de cauză, datoria sa rămâne o problemă ce nu poate fi ignorată. În plus, persoanele cărora le datorează sume importante au făcut contestație la decizie.

În consecință, în prezent, Irinel Columbeanu este convocat să se prezinte din nou în fața instanței.