Altfel spus, el a fost dat afară dintr-un apartament cu două camere din cartierul Cosmopolis în care locuia cu chirie, după ce a acumulat 1.800 de lei datorie  la întreținere.

Fără vilă, fără Bentley

Din cauza datoriilor acumulate în ultima perioadă, Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani, Bentley-ul său celebru, pe care a fost nevoit să îl vândă, dar și alte imobile din Capitală. Acum, Irinel Columbeanu a primit o nouă lovitură, după ce judecătorii i-au respins contestația la executarea silită decisă într-un dosar de 3 milioane de dolari. Potrivit deciziei, Columbeanu se află în insolvență, astfel că executarea silită a acestuia a fost suspendată.

Este în insolvență

„În motivare, contestatoarea a arătat că, în acest moment, dosarul de executare nr. 836/2012 este suspendat ca urmare a situației juridice a debitorului principal, care în prezent se află în procedura generală de insolvență, iar conform art. 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014 de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului. Față de această împrejurare, apreciază că nu poate fi executat silit nici garantul ipotecar”, potrivit unor pasaje din dosarul de 3 milioane de dolari.

Acțiunea băncii rămâne

Cererea de respingerea a acțiunii băncii care îl reclamă pe omul de afaceri a fost considerată ca fiind neîntemeiată.

“Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului. Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator”, se mai arată în dosar.

Columbeanu, evacuat

Irinel Columbeanu a fost dat afară din apartamentul cu două camere din cartierul Cosmopolis în care locuia cu chirie, după ce a acumulat datorii uriașe la întreținere. După ce a rămas fără avere și a pierdut vila de la Izvorani, Columbeanu s-a mutat cu chirie în Cartierul Cosmopolis, aflat în apropierea Bucureştiului, alături de Oana, iubita mai tânără decât el. El a fost evacuate pentru o datorie de 1.800 de lei la întreţinere.