Liviu Dragnea pare să aibă parte de probleme serioase, după despărţirea de Irina Tănase!

Irina Tănase a dat cu subsemnatul la DNA!

Procurorii DNA au intrat pe fir şi ar putea profita de relaţia tensionată dintre cei doi, din acest moment.

Mai precis, vineri dimineaţă, Irina Tănase a mers la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Capitală, pentru a depune un denunţ, afirmă surse apropiate de caz.

Irina a venit la sediul DNA însoţită de un avocat. Deocamdată, nu se ştie împotriva cui ar fi fost depus denunţul. Dosarul în care tânăra a fost citată la DNA ar avea legătură cu Liviu Dragnea, relatează Antena 3.

Răsturnare totală de situaţie! Dosarul ar putea fi, de fapt, îndreptat împotriva Irinei Tănase

Pe de altă parte, în presă a apărut o altă informaţie bombă, tot pe surse.

Întreg dosarul ar putea fi îndreptat, de fapt, chiar împotriva Irinei Tănase, nu a fostului lider PSD.

Totul ar avea legătură cu investiţiile imobiliare uriaşe făcute de Irina Tănase în anul 2021.

Procurorii DNA ar dori astfel să ia urma banilor, au precizat surse pentru CorectNews. Mai exact, suma vizată de aceste cercetări s-ar ridica la peste 350.000 de euro.

Liviu Dragnea şi celebrul dosar Tel Drum

Irina Tănase s-a mai întâlnit cu procurorii DNA şi în trecut, când a fost chemată, în calitate de martor, pentru audieri în dosarul Tel Drum.

Reamintim că Liviu Dragnea era pus sub urmărire penală, în noiembrie 2017, sub acuzațiile de constituire a unui grup infracțional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete și abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanți ai firmei Tel Drum.

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri, afirmau, la acea vreme, procurorii DNA.