Ion Țiriac, jignit de o veche cunoștință: A uitat de unde a plecat

Fostul jucător și antrenor de tenis, Mihai Rusu, a vorbit despre Ion Țiriac la Sport Total FM. Acesta spune despre fostul mare tenismen că a uitat de unde a plecat și că nu mai poate vedea cum este jos. Chiar dacă a provenit dintr-o familie săracă, acum face parte dintr-o altă clasă socială și nu mai poate gândi altfel.

„Problema lui Tiriac este ca nu poate de acolo de sus, sa vada cum e jos. El a facut un salt formidabil si a uitat de unde a plecat. El povesteste ca a venit din saracie, dar acum traieste in alta sfera si asa gandeste. El gandeste ca poate sa faca orice indiferent de lege.”, spune Mihai Rusu.

”Nu trebuie să ne lăsăm orbiți”

Mihai Rusu a mai spus că Ion Țiriac a fost un model sportiv și uman și că au lucrat bine împreună, însă este important să nu se închidă ochii la lucrurile negative pe care le face. Acesta a mai spus că declarațiile și comportamentul lui nu îi fac cinste în anumite momente.

”Nu e nimic subiectiv. Pentru mine, a fost un model sportiv si uman, nu intamplator am fost sef de presa la Open Romania (1996-2001). Totdeauna am lucrat prea bine impreuna. Nu-ti mai spun cate interviuri am facut la Radio Europa Libera.

Am fost mereu un fan Tiriac, dar trebuie sa echilibram balanta si n-avem voie sa trecem sub pres pe cele rele. Nu trebuie sa ne lasam orbiti, e o mare personalitate, dar sunt declaratiile lui si comportarile lui care nu-i fac cinste”, a declarat Rusu pentru Sport Total FM.

Sursă foto: Dreamstime