Preşedintele Klaus Iohannis face mişcarea momentului! Şeful statului are şi astăzi o întâlnire crucială la Palatul Cotroceni. E vorba despre banii românilor din acest an.

Iohannis, întâlnire de ultim moment

Preşedintele Klaus Iohannis are o nouă întâlnire de ultim moment. În acest context, este una crucială, având în vedere criza sanitară şi cea economică din România.

Președintele Klaus Iohannis a convocat, vineri, o nouă ședință de lucru cu premierul Florin CîțuI-a dat afară chiar astăzi! Decizia radicală a lui Florin Cîțu! A apărut deja în Monitorul Oficial și cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea vineri, 22 ianuarie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru cu Prim-ministrul României, Florin Cîțu, și ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare”, anunță Administrația prezidențială.

A doua întâlnire în decurs de 24 de ore

Este cea de-a doua întâlnire cu premierul Florin Cîţu. Şeful statului a avut și joi o ședință cu premierul Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna și miniștrii Alexandru Nazare și Cristian Ghinea. Guvernul discută în această perioadă proiectul bugetului pe anul 2021.

Iohannis, implicat în PNL?

Nu este singura problemă cu care preşedintele Klaus Iohannis se confruntă în aceste zile. La finalul săptămânii trecute, europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan l-a atacat pe Ludovic Orban. Deşi s-a spus că nu s-ar fi implicat, se pare că preşedintele a fost cel care a stins conflictul între liberali.

Rareş Bogdan a fost cel care a negat implicarea, deşi din anumite surse Ludovic Orban s-a văzut chiar cu Iohannis.

 

Acesta a susținut că „Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România”. Prim vicepreședintele PNL precizează că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea