Și în acest an, al patrulea la rând, compania International Alexander, condusă de Simion și Loredana Apreutese, a primit locul 1. Acest gen de evenimente sunt de mare importanță pentru recunoașterea efortului și eficienței capitalului românesc pus la lucru cu responsabilitate și profesionalism.

International Alexander este o companie ale cărei standarde pot oricând concura, așa cum au constatat și specialiștii publicației Tranzit, cu cele mai vestite companii de profil din lume.

Internațional Alexander a intrat în afaceri în anul 2003 și a pornit de la o singură camionetă, dar încrederea și viziunea antreprenorului Simion Apreutese au transformat firma, ducând-o de la transportul clasic, FTL, la servicii integrate de logistică. Aceasta înseamnă: grupaje, distribuție, transport expres, transport de mașini, depozitare în halele proprii și logistică direct în fabricile clienților. Așa, International Alexander a devenit o companiei de referință în domeniu. În plus, firma este prezentă și în alte țări precum Ungaria, Serbia și Germania.

Despre eficiența International Alexander lăsăm să vorbească cifrele: compania  a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste de 402 milioane de lei (aproximativ 85 milioane euro), în creştere cu 24% faţă de anul anterior. Aceasta înseamnă un profit net de aproximativ 19 milioane de lei, respectiv 4 milioane de euro. Și încă ceva: în International Alexander lucrează peste 1.400 de oameni.

La evenimentul Tranzit concurența nu a fost deloc mica pentru că au participat 22 de companii din domeniu, toate alese pe sprânceană. Concurența de înaltă clasă face ca premiul primit de International Alexander să fie cu adevărat foarte valoros.

Așadar, premiul pentru ”Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc” vine, pentru al patrulea an consecutiv, să reconfirme ceea ce revista Capital a făcut public demult: avem de a face cu un business eficient și în plină expansiune, o afacere cu un potențial cu adevărat deosebit.

Felicitări, International Alexander, meritați din plin să fiți mereu pe locul 1.