În ceea ce privește o eventuală confirmare, potrivit Reuters, un purtător de cuvânt al Volkswagen a refuzat să de detalii despre acest subiect, iar un purtător de cuvânt al nu a putut fi contactat pentru comentarii, informază news.ro.

Volkswagen a anunţat vineri, pe Twitter, că avionul lui Elon Musk a decolat joi de la Braunschweig, Saxonia Inferioară.

”Te-ai aflat în zonă ieri, @ElonMusk?”, a fost tweet-ul, însoţit de un emoticon zâmbitor.

Braunschweig este cel mai apropiat aeroport de sediul central al Volkswagen din Wolfsburg.

Publicţia germană Handelsblatt a relatat prima că Musk s-ar fi întâlnit cu Diess.

Elon Musk o duce bine în pandemie

Pandemia de coronavirus pare să fie benefică pentru marii bogați ai lumii. Același lucru este valabil și în cazul lui Elon Musk, a cărui avere a ajuns săptămâna trecută la 115 miliarde de dolari, depășind-o pe cea a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

Noile cifre îl clasează pe directorul Tesla pe locul trei în topul celor mai bogați oameni ai planetei, potrivit Bloomberg Index.

La o zi distanță, averea lui Musk a pierdut câteva miliarde, în timp ce Zuckerberg a mai câștigat câteva sute de milioane de dolari și a ajuns, din nou, pe podiumul celor mai bogați oameni din lume. Averea lui Musk a scăzut de la o zi la alta, după ce Tesla a anunțat că intenționează să vândă până la aproximativ 5 miliarde de dolari în acțiuni.

Primele 5 locuri sunt dețiunte, în ordine, de Jeff Bezos (Amazon), Bill Gates (Microsoft), Mark Zuckerberg (Facebook), Elon Musk (Tesla/SpaceX), Bernard Arnault (Louis Vuitton). Waren Buffet este doar pe poziția a șasea.

Important de menționat e faptul că în ultimele luni, averea lui Elon Musk a cunoscut o creștere semnificativă, după ce acțiunile Tesla au crescut deja cu aproximativ 500% în 2020, iar compania valorează acum aproximativ 475 miliarde de dolari.

 Musk deține mai mult de 18% din acțiunile companiei, iar pe măsură ce acțiunile Tesla au crescut, valoarea netă a averii lui Musk a explodat cu aproape 90 de miliarde de dolari anul acesta. În ianuarie 2020 averea lui Musk era de 32 de miliarde de dolari.