Celebra cântăreață de muzică populară, Elena Merișoreanu se află, de câteva zile, sub îngrijire medicală la Spitalul Matei Balș, din București, după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

După ce a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 ani, este, de vineri, internată la Spitalul Matei Balș. Artista a dezvăluit cum se simte după tratamentul administrat, cu cine împarte salonul și când speră să fie externată.

La nici patru luni de când soțul său, colonelul Viorel Croitoru, a ajuns de urgență la spital, cu infecția SARS-COV-2, interpreta de muzică populară se află pe mâinile medicilor care i-au îngrijit soțul. Artista laudă personalul medical de la Matei Balș, despre care mărturisește că este suprasolicitat de numărul de infectați care crește zilnic, și recomandă vaccinarea împotriva COVID-19.

Starea de sănătate a Elenei Merișoreanu

“Sunt bine, mulțumesc Lui Dumnezeu și medicilor de aici care sunt extraordinari. Tot personalul este extraordinar. Zic mersi că am găsit un loc liber și am ajuns aici. Mă tratam acasă de răceală și eu aveam COVID. Fac perfuzii, îmi dau tratament și stau aici până mă fac bine. Momentan nu mi se fac alte investigații.”, a declarat Elena Merioreanu, pentru Fanatik.ro.

“Știu că și Viorica de la Clejani este aici, dar este bine. Eu sunt la etajul doi, am mai întrebat una-alta, dar nu dă nimeni nicio informație despre alți pacienți și așa este normal.”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu mărturisește că nu vrea să meargă acasă, până când nu se asigură că este în siguranță și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.

“Sunt în salon, stau cu două doamne, o mămică tânără și cu o doamnă care astăzi spune că o externează. Mie nu știu când îmi dau drumul. Trebuie să rămân în spital, corect este să stau să termin tratamentul. Și dacă merg acasă tot în izolare stau 14 zile.”, a spus Elena Merișoreanu.

În ultimul timp, tot mai multe vedete de la noi anunță că s-au infectat cu virusul SARS-COV-2. Printre acestea se numără Adela Popescu, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani sau Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.