Modalitatea inedită prin care oricine poate face o gramadă de bani!

Astfel, unealta creată de Lickd.co îți arată activitatea de care ai nevoie pentru a putea atinge salariul ideal. De exemplu, o persoană care dorește să aibă un salariu anual de 50.000 de lire trebuie să înregistreze cel puțin o mie de abonați și aproximativ 16 milioane de vizualizări ale videoclipurilor în fiecare an.

În cazul aplicației Instagram, pentru a atinge aceeași sumă, sunt necesari cel puțin 5.000 de urmăritori și 214 postări sponsorizate în fiecare an, conform dailymail.co.uk

Totodată, TikTok oferă la rândul său această opțiune. Pentru a putea obține salariul respectiv prin populara aplicație creată de compania chinezească ByteDance, o persoană are nevoie de cel puțin 10.000 de abonați și aproximativ 187 de milioane de vizualizări ale clipurilor în fiecare an.

Astfel, cei ce se încadrează în categoria de „influencer” și obțin milioane de urmăritori pot câștiga o gramadă de bani din promovări de produse pe platformele lor de socializare.

O slujbă de vis

În acest context, Lickd notează că a fi „influencer” este o „slujbă de vis”, deoarece implică, de cele mai multe ori, să fi plătit pentru a posta poze online, împreună cu o anumită promovare pentru diferite produse, precum cele de înfrumusețare, vitamine sau articole vestimentare.

Totodată, creatorii calculatorului susțin că aproximativ 22.000 de persoane caută pe Google „cum să devii influencer”. Astfel, există o cerere pentru această activitate, în defavoarea slujbelor normale.

„Influencerii devin din ce în ce mai mulți iar cei mai buni dintre ei câștigă sume serioase de bani. Nu este de mirare că din în ce mai mulți oameni vor să renunțe la slujba lor. Totuși, de câți urmăritori, vizualizări și postări ai nevoie pentru a obține suma pe care o câștigi în momentul de față? Utilizând diferite estimări din industrie, am creat următoarele calculatoare pentru a afla răspunsul”, explică Lickd.

Sursă foto: Dreamstime