În mod normal, Kanal D insista mult pe Exatlon și concurenți și după finalul show-ului, fiind produsul lor premium. Din cauza deznodământului șocant și a reacțiilor negative venite în număr mare din partea publicului, au încercat să îngroape subiectul. Totuși dacă prima ediție a fost un fenomen, în cea de-a doua, fenomenul s-a numit Alin Andronic. Acesta a primit o susținere neașteptată din partea publicului, care i-a trimis mesaje de încurajare în număr mare.

Războinicul a decis să uite pentru o perioadă de nedreptatea care i s-a comis și a mers în vacanță, în Elveția, pe munte, acolo unde se simte cel mai bine. La întoarcere s-a oprit două zile într-o stațiune din Germania. O familie de români a recunoscut locația unde se afla acesta și l-a căutat în zonă pentru a-i strânge mâna.

“Mai frumos de atât nu puteam sã încep noul an. Aceastã familie frumoasã m-a cãutat in locul unde am postat ultima poza in speranta sã ne întâlnim și așa s-a și întâmplat. Nu știu ce am făcut ca să merit efortul lor dar mi-au oferit o bucurie foarte mare”, a scris Alin Andronic alături de fotografia de mai jos, postată pe pagina lui de facebook.

Interesant este că în prezent Alin Andronic a devenit mai popular printre fanii emisiunii decât emisiunea în sine. Acest lucru este o adevărată lovitură pentru cei de la Kanal D, care ar fi putut câștiga mult dacă ar fi gestionat situația probabil altfel.