Horoscop vineri, 13 decembrie! Ghinion pentru o zodie: Evită băncile și casele de pariuri

BERBEC Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic prelungit. Fii mai prudent, este vineri, 13. Superstiție, sau nu, ține necazurile departe, nu trage tigrul de mustăți! O veste mai pe seara, dar nimic interesant, pâna la urma. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Nimeni nu te obliga să le faci pe toate impecabil şi în timp record. Dar trebuie să te străduieşti mai mult, aşa, pentru imagine si posibilele laude pe care poti sa le primesti! Stelele te avantajeaza astazi in relatiile cu semnele de pamant si foc. Este bine sa ocolesti nativii nascuti sub semne de aer si apa.

TAUR Prudenţa şi diplomaţia trebuie să te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, e vineri, 13. Dar, pe total, zi bună în care nu te mai doare capul, nici la propriu, nici la figurat. Necazurile au trecut, de azi norocul îţi surâde din nou! Nu te repezi să tragi concluzii după ce ai evaluat situaţia cateva minute, lasă decizia până mâine, că noaptea este un sfetnic bun! O zi bună, după cum spuneam. Te-ai mai liniştit după grijile din ultimul timp. Trebuie sa-ţi adaptezi şi regimul alimentar şi totul va fi bine! Astăzi este o perioadă care te avantajează, mai ales în dragoste.

GEMENI Comunicarea e punctul tău forte, dar astăzi nu trebuie să insişti prea mult cu această abilitate, doar este vineri, 13! Pentru ca să nu-i zăpăceşti pe cei din jur cu dinamismul tau şi să dai naştere la confuzii! Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale sentimentale. Ai timp, in sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa. Astăzi poţi primi o informaţie despre un loc de muncă mai civilizat, intr-o atmosferă mult mai placută, cam cu acelaşi salariu. Dai vrabia din mână? Evită, pe cât poţi, grijile şi enervarile, nimic nu este mai important pentru sănătate decat o judecata clara şi echilibrul interior. O zi blânda fata de tine, pe care o meritai dupa nopţile cam nedormite din ultima vreme.

Horoscop vineri, 13 decembrie! Ghinion pentru o zodie: Evită băncile și casele de pariuri

RAC Astăzi poți convinge pe cineva din jurul tău de justețea opiniilor tale, chiar dacă este vineri, 13. Așa poți să-ți faci aliați prețioși, pe rând, câte unul odată! Dar, tu nu promite nimic! Dimineaţa este dedicată in special lucrarilor urgente in care vei risipi multă energie. Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare. Mai multa prudenta nu a stricat nimanui. Mari iubitori de natură sau de spaţii largi, o parte din nativi vor decide să plece la cumpărături. Probabil că preţurile vă vor descuraja, dar nu cred că o să renunţaţi. Alternativa este un DVD acasă, sau un cinematograf bun – care nu este o idee rea. Ferește-te de prietenii sau relaţii noi, aspectele nu te avantajează.

LEU Conjunctura favorizează nativii care activează în media, comerţ, transporturi, educaţie şi turism. Ai dori să obţii mai mult de la viață! Fii calm şi prudent şi nu uita că este vineri, 13! Te simţi în formă, doar puţin obosit, iar la serviciu lucrurile par că merg mai bine. Horoscopul iţi arată că astăzi nu trebuie să incepi nimic nou, mai ales in domeniul serviciului, sau să faci cheltuieli exagerate. Astăzi, chiar dacă nu prea îţi convine, este bine să asculţi sfatul bun al unui senior din familie. Aşa poate o să eviţi decepţiile. Stai undeva unde este… bine! La proprie şi la figurat! Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi viitoare petreceri reuşite. Abordarea sistematica a situatiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Partea proasta esta ca nu depinde de tine prea mult!

FECIOARĂ Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile, este vineri, 13. Ai griji, deci exiști! Azi poţi primi un răspuns parțial pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult. Eşti avantajat dacă cauţi să ieşi în evidenţă la locul tău de muncă. Astăzi ai uşurinţă în exprimare. Regaseşti un obiect pe care l-ai crezut pierdut. Sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de colegii de la serviciu. Lucrurile sunt foarte clare şi simple dacă doreşti să te simţi bine astăzi. Zâmbeşte şi soarele va străluci din nou! Nu e greu! „Festina lente”, grăbeşte-te încet, sau graba strica treaba.

Horoscop vineri, 13 decembrie! Ghinion pentru o zodie: Evită băncile și casele de pariuri

BALANŢĂ Astăzi ai un debit verbal prea mare. Fii clar şi concis şi dă atenţia respectivă detaliilor. Răbdarea poate să-ţi aducă realizări şi succese mai mari decât te aşteptai! Nu pleca la drum lung, este vineri, 13! O oportunitate de făcut bani, aşa că fă bine şi nu-i da cu piciorul. Stăpâneşte-ţi remarcile ironice şi criticile la persoană. Vremea în schimbare iţi dă nelinişti care nu sunt ale tale. Scutură-te de ele şi regăseşte-ţi optimismul şi buna dispoziţie! Astăzi zi de cumpărături, doar este vineri, chiar dacă este 13. Ai descoperit nişte magazine ale producătorilor şi faci ceva economie evitând supermarketurile. Si nu uita sa-ti prelungesti abonamentul la sala. De ce iti este frica de aceea nu scapi!

SCORPION Poţi face un serviciu unui apropiat, cuiva din jurul tău, unui prieten, coleg. Investeşte în relaţiile umane, sociale, pentru că pot aduce apreciere. Și stai la locul tău, e vineri, 13! De dimineaţă ai impresia că este o zi cam amestecată, dar trece repede, şi devine doar o amintire. După amiază asta o poţi petrece făcând ceva sport, bazin sau sauna, ca să te relaxezi, scoţi toxinele şi poţi să mai dai jos din kilograme. O zi plăcută, până la urmă, în care totul pare normal! Necazurile au încetat, norocul îţi surâde din nou, eşti mai echilibrat sau aşa ţi se pare. Te simţi bine şi zâmbeşti tot timpul. Promovează propriile interese, bazându-te pe prietenii vechi.

SĂGETĂTOR Astăzi poţi să eviţi unele momente dificile. Nu te repezi, nu întrerupe persoana cu care vorbeşti. Stai în defensivă şi nu te apuca să emiţi judecăţi de valoare. Nimeni nu are nevoie de ele! La serviciu este încă o perioadă calmă fară prea mult de lucru. Pe seară o veste despre o excursie şi ceva petreceri, poate în weekend. Aspectele benefice sunt in cumpană astazi cu influenţe mai puţin favorabile, asa că ai astăzi o zi obositoare, dar placută! La serviciu, sau unde activezi, fii pragmatic şi nu contrazice şefii şi colegii seniori. Un zâmbet cu subânţeles este mult mai indicat. O zi bună în care este bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Poţi afla o mulţime de noutaţi care iţi vor fi de folos. Astăzi trebuie sa stai linistit si sa astepti ca ziua sa treacă – cu succes!

CAPRICORN Nu-ţi pierde timpul cu persoane care te plictisesc îngrozitor şi îţi devorează timpul. Sigur, dacă nu este şeful tău! “Ceaţa” pare a se risipi în jur şi vezi mai bine drumul tău de urmat. După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport, poate alergătură prin parc, poate sală, poate sauna. Uneori ai nevoie de putina solitudine. Este o perioadă perfectă să-ti iei de lucru acasa și să te bucuri de „căldura” caminului, sau mai bine zis de cât de cald este în casa ta. Evită imprumuturile de bani sau orice cheltuială importantă. Ultima parte a zilei îţi poate aduce surprize plăcute.

Horoscop vineri, 13 decembrie! Ghinion pentru o zodie: Evită băncile și casele de pariuri

VĂRSĂTOR Ai o mare nevoie de bunăvoinţa celor din jur. Poate unde eşti puţin nesigur şi nehotărât. Caută un sfat bun la seniorii care sunt dispuşi să te ajute! Nu pleca la drum lung, e vineri 13! Un coleg de la serviciu iţi solicită azi ajutorul. Fă tot posibilul, pentru că stelele spun ca ajutorul dat se poate intoarce înzecit. Configuraţia astrologică nu este foarte prielnică in abordarea unor persoane din sfera autoritaţii publice. Aşa că lasă pe altă zi mai favorabilă, probabil pe săptămâna viitoare! Concentreaza-te, lasa confuzia pe alta data. Confuzie care iti sta bine. Uneori. Nu trebuie să schimbi nimic din proiectele pe termen lung. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără cheltuieli nejustificate.

PEŞTI Conjunctura iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care îţi este folositoare, mai ales prin noutaţile și oportunitățile pe care poţi să le afli. Evită băncile și casele de pariuri! O zi bună, care poate deveni şi mai bună dacă gândeşti pozitiv şi nu te repezi, este vineri, 13. Mai pe seară, o veste bună despre o călătorie şi nişte bani. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte în analiza atentă a descrierii faptelor, aşa că analizeaza situaţia cu multă atenţie. Astazi coopereaza, dar atentie la confesiuni. Nu te lega la cap, dacă nu te doare capul!

Horoscop vineri, 13 decembrie! Ghinion pentru o zodie: Evită băncile și casele de pariuri


Te-ar putea interesa și: