Horoscop noiembrie 2018, zodia Berbec

Această perioadă poate fi dificilă pentru nativi, mai ales că va fi asociată cu transformarea spirituală. Poate că în prima jumătate a lunii noiembrie influența favorabilă a astrelor vă va ajuta la atenuarea unor situații neplăcute ce pot apărea în jurul vostru.  Cel mai probabil, va trebui să plătiți datorii, să vă ocupați mai mult de străini decât de problemele voastre. Cu toate acestea, veți putea să demonstrați cu succes talentele pe care bine le cunoașteți, să vă aratați independența creativă.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Această perioadă poate deveni, de asemenea, foarte importantă în comunicarea cu copiii și în dezvoltarea abilităților acestora. 
Cea de-a doua jumătate a lunii se va dovedi a fi străbătută de energii dizarmonice, care pot aduce dezacorduri grave în relațiile cu partenerii, probleme cu legea ori chiar pierderi monetare. Mulți dintre voi o să fiți predispuși la acțiuni eronate și la decizii rapide, care pot extinde discordiile cu lumea exterioară și în relațiile cu cei dragi. Acționați rațional, stăpânindu-vă emoțiile!

Horoscop noiembrie 2018, zodia Taur

Urmează o perioadă destul de dinamică dar inconsistentă. Dacă în prima jumătate a lunii se pot dezvolta relații fructuoase, în a doua jumătate, relațiile pot deveni o sursă de probleme și dificultăți. 

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Deci, până în 15 noiembrie, este important ca voi să vă direcționați energia spre muncă. Altfel, riscați să pierdeți energia și puterea, să vă agățați de toate și să nu duceți nimic până la capăt. În schimb, sunt zile prielnice măririi de venituri prin proiecte comune cu parteneri. Sunteți înclinați să cheltuiți mai mult decât de obicei, mai ales atunci când este vorba de cei dragi. Probabil costurile devin semnificative pe divertisment, cadouri și surprize.
 În a doua jumătate a lunii, soarta nu poate fi schimbată în întregime în mod favorabil, lucru care afectează situația, afectează încrederea în sine, ambiția și relațiile cu ceilalți. Poziția financiară poate deveni instabilă, pot exista cheltuieli neplanificate sau pierderi, ori invidioșii vă pun bețe în roate. Nu investiți riscant așadar! Iar dacă veți găsi noi modalități de câștig, să fie secretul vostru ăsta!

Horoscop noiembrie 2018, zodia Gemeni

Vine o perioadă mixtă pentru voi și chiar dacă veți simți o lipsă de vlagă, tendințele favorabile vor contribui la progres reușit în carieră, în scopuri spirituale și creative. 

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima jumătate a lunii va fi pozitivă pentru orice activitate colectivă, pentru carieră, afirmarea creativității, precum și pentru a vă satisface setea de călătorie. Unele native ar putea fi interesate de oferte de la parteneri străini, astfel încât să poată merge la muncă într-o altă țară, să-și găsească locul și să iubească acolo.
A doua jumătate a lunii va fi mai intensă și mai plină de probleme, de  conflicte, unele chiar serioase, de instabilitate financiară. Inconsistența cheltuielilor și a dorințelor poate duce la pierderi, la fraudă și înșelătorii, în special din cauza frivolității.
În schimb, noiembrie este ideal pentru a aduce ordine în casă. Începeți cu o curățenie generală, studiați detaliile a ce vă înconjoară, căci observația voastră vă va ajuta să identificați deficiențele organizării spațiului din apartament, din casă și curte.

Horoscop noiembrie 2018, zodia Rac

Prima jumătate a lunii noiembrie este o perioadă favorabilă pentru voi, cu zile pline de putere și energie, cu reacții fermecătoare și generoase din partea voastră. 

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Activitatea creativă și preocupările de viața intimă vor fi active, în creștere, astfel încât acestea se vor afla în centrul evenimentelor, închizându-vă ușile personale celorlalți din jur. 

Nativii vor fi capabili să conducă cu succes negocieri, să găsească sponsori, asistenți și să fie inspirați ideologic în proiecte și situații noi.
Pentru mulți, aceasta este o perioadă va fi una de realizare a planurilor, a ideilor creative, de dezvoltare a talentelor și de autoafirmare. 
Dar a doua jumătate a lunii va fi mai complicată și mai agresivă, deoarece trebuie să vă apărați credințele, ideile și interesele. În plus, nu este exclus să ajungeți în postura de a vă confrunta cu consecințele deciziilor voastre neadecvate. Vin evenimente care vă vor face în forță să coborâți din cer cu picioarele pe pământ. Ceva nu poate înainta așa cum a fost planificat și e necesară o reevaluare a puterii voastre. Levitația poate da rezultate negative.

Vezi continuarea pe România Tv