Horoscop marți, 15 noiembrie 2022. O zodie devine vulnerabilă din cauza unei iubiri din trecut. Eşti obosit şi ţi-e lehamite

BERBEC Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare, altfel poți avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Eşti prietenos şi tandru ca un caţeluș binedispus. O stare pozitivă în care rămâi toata ziua şi de care vor profita din plin cei din jurul tau.

TAUR Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar, verifică-le cu multă grijă! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental. Ziua de astăzi este bine aspectată în domeniul familiei, al partenerului de viaţă. Cu tact şi calm poţi evita gafele şi discuţiile în contradictoriu.

GEMENI Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi.  Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional este astăzi bine aspectat. Conjunctura astrelor indica o intreaga telenovela cu intrigi, comploturi si lovituri de teatru. Atentie mare ce rol vrei sa joci! O zi excelenta pentru ambii Gemeni sau numai pentru geamănul doritor de armonie care se ascunde în fiecare nativ.

RAC Ceva legat de o reglementare legală – aspectul este neutru pentru tine, dar afectează pe ci din jurul tău. Cooperează mai strâns cu partenerii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei. Iti poti exercita liberul arbitru luand o decizie, dar aici este comedia, nici una dintre posibilităţi nu face parte dintre optiunile tale. Este ceea ce se numeşte o fundătură în activitate!

Horoscop marți, 15 noiembrie 2022. O zodie devine vulnerabilă din cauza unei iubiri din trecut. Eşti obosit şi ţi-e lehamite

LEU Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuială. Problema care te obsedeaza este cea a statului social. De fapt, nu vrei sa recunosti că lipsa acută a banilor te face mizantrop. Eşti intr-o uşoara pierdere de energie cauzată de oboseală şi de numeroasele decepţii şi motive de enervare.

FECIOARĂ Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la variaţiile de temperatură, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie normal! Moderaţie în relaţiile cu Leii şi Vărsătorii. Eşti obosit şi ţi-e lehamite. Ti-ar prinde bine un regim alimentar cu multe lichide, ceaiuri, sucuri naturale si vitamine, pentru că organismul tău se luptă cu pierderea de energie.

BALANŢĂ Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii inspirate sau discuții importante. Mare atenţie dacă călătoreşti, sau eşti pe drum. Mare atenţie şi la serviciu  – se întâmplă ceva – în registrul benefic. Trebuie, doar, să fii atent ca să nu pierzi prilejul. Deci, poti avea succes in profesie sau meserie, sau unde munceşti – ai mai multe șanse dacât în mod normal.

SCORPION Astăzi, cu mai mult pragmatism şi mai puţine ironii poţi să te simţi chiar bine. Frecventează anturajul, prietenii care te fac să te simţi confortabil. Domeniul emoţional este bine aspectat. Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi ?! Orele dimineţii îţi aduc surprize, dintre care unele chiar plăcute.

Horoscop marți, 15 noiembrie 2022. O zodie devine vulnerabilă din cauza unei iubiri din trecut. Eşti obosit şi ţi-e lehamite

SĂGETĂTOR Dimineaţa, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi unele lucruri întârziate, sau lăsate de alţii în grija ta. Trebuie să te odihneşti mai mult, în a doua parte a zilei. Evită orice decizie luată  în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul.

CAPRICORN O zi liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate complicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental este bine aspectat. In această perioadă este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Ești vulnerabilă sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi, sau a unor amintiri care te obsedează.

VĂRSĂTOR O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente, sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu colegii de serviciu.

PEŞTI Ai probleme ceva mai dificile de rezolvat. Abordarea sistematică a situaţiei iţi furnizează datele necesare rezolvarii. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajutor, nu intra în criză de timp. Zâmbeşte şi nu da replica imediat. Nu fa promisiuni, nici nu astepta propuneri. Cooperarea cu noii tai parteneri, sau prieteni, trebuie bine cântărită.

Horoscop marți, 15 noiembrie 2022. O zodie devine vulnerabilă din cauza unei iubiri din trecut. Eşti obosit şi ţi-e lehamite