Horoscop luni, 11 octombrie. Început de săptămâna tragic pentru o zodie: Toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins

BERBEC Evită cumpărăturile, se spune că luni nu trebuie să cheltuieşti. Mare atenţie la bani, cum îi foloseşti şi mai ales pe ce! În această perioadă eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota împotriva ta!  Parţial adevărat este faptul că nu eşti cea mai bună companie, în această perioadă. De fapt mai toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins. Excesul de energie vitală sau pierderea ei se poate traduce şi prin nelinişte, nerăbdare şi nervozitate.

TAUR  Raporturi bune cu semnele de pământ şi aer, dar atenţie la posibilele interpretari greşite făcute de semnele de foc şi apă, în special Leul şi Racul. Nu sunt de aşteptat schimbări majore! Nativii şi nativele din Taur trebuie să-şi îndrepte atenţia către asociaţi, parteneri sau colegii de la serviciu. Pentru a evita, bineînţeles, unele surprize sau „stupize” neplăcute. În general, trebuie să eviţi ca să pui anturajul în situaţia de a-şi arăta „arama pe față”, adică maximum de prostie.

GEMENI  Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar şi evită creditele, cel puţin în această zi de luni. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă în care ești implicat la serviciu pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe monumentale şi cheltuieli extravagante. Ziua de azi este, de asemenea, favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.

RAC Caută şi vei găsi, bate şi ţi se va deschide! Poţi să primeşti o veste sau să te întâlneşti cu cineva care-ţi povesteşte despre o cunoştiinţă comună, care te poate ajuta în problemele tale de muncă. Pentru un procent mare din Racii cei armonioşi, dar posesivi, este o zi bună.  Pentru un procent mic: o pierdere, sau rătăcirea unui obiect poate fi evitată prin grijă şi atenţie. Trebuie să fii mai optimist! Nu uita ca optimismul este incapatanarea de a spune ca te simti bine cand totul in jurul tau merge rău!

Horoscop luni, 11 octombrie. Început de săptămâna tragic pentru o zodie: Toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins

LEU Eşti foarte zâmbitor, dar pari şi puţin cam distrat. Astăzi ţi-ai propus o multime de scopuri de atins si lucruri de facut. Timpul pare că nu mai ajunge, aşa că trebuie să te grăbeşti! Anumite amintiri recente şi nu prea, nu-ţi dau pace. Simptomatic pentru zodia ta. Linge-ţi rănile și vanitatea mototolită, respiră adînc, şi continuă cu orice preţ : „the show must go on”!

FECIOARĂ Contrar obiceiului, astăzi nu trebuie să dai mare importanţă detaliilor. Răspiră profund şi trăieşte viaţa din plin, pentru că primeşti o veste bună, care te ajută să-ţi regăseşti calmul. Astazi nu uita că vorba dulce mult aduce şi că o rugăminte este mai uşor ascultată decât o ameninţare. Perioada favorizează nativii care activează  în transporturi, educaţie şi turism, dar şi pe cei care stau acasă crescând copiii, sau bucurându-se de amintiri strânse în peste jumătate de veac.

BALANŢĂ O vorbă, un telefon sau o informaţie îţi aduce o veste, ceea ce pare că îţi confirmă intuiţia. A doua parte a zile este revelatoare pentru presupunerile tale. Rămâne doar să spui: am zis eu! Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Balanţei sa rezolva problemele legate de relaţiile cu furnizorii, cu terţii, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate. Este o perioadă propice pentru implicare în mici, sau mai mari cumpărături, de luni, de completare.

Horoscop luni, 11 octombrie. Început de săptămâna tragic pentru o zodie: Toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins

SCORPION Eşti gata să-ţi respecţi promisiunile făcute şi astăzi cauţi serios mijloace şi oameni ca să te poţi ţine de cuvânt. Eşti pregătit moral şi material pentru schimbările care se profilează. O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa astăzi, ce a fost mai greu, a trecut. Totuşi, nu lăsa nici o schimbare să te tenteze! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi. Scorpionii artişti,  şi/sau educatori, învăţători, profesori, sunt mai avantajaţi în aceasată perioadă.

SĂGETĂTOR O zi care se anunţă tonică. Încearcă să ceri ceea ce ţi se cuvine, să obţii ceea ce ai dreptul. Impresia de greutate pe care o ai poate trece prin mişcare şi eliminarea toxinelor. Influenţe astrale puternice te favorizează in ceea ce priveste ordinea şi legalitatea. Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurajat de nerealizări sau de întîrzierea finalizării unor proiecte. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare, cât şi sociale.

CAPRICORN  Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent la noii furnizori sau clienţi. Patron, sau salariat, ești îngrijorat de creșterea prețurilor. Ești strivit între inflație și taxa de protecție pe care o cere statul. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele informații de excepţie. Nu le pierde! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor date, sau știri.

Horoscop luni, 11 octombrie. Început de săptămâna tragic pentru o zodie: Toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins

VĂRSĂTOR  Dedică ziua lucrurilor obişnuite de luni, de rutină, nu face multe promisiuni şi mai ales nu te împrumuta. Limitează-te la activităţile de rutină. Astăzi nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evită graba, mai ales spre seară. Nu este o zi grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta, doar anul abia începe! Nu te duce la bancă astăzi, superstiția spune ca luni să nu pui mâna pe bani! S-o referi și la plățile elctronice?

PEŞT În această zi de luni primeşti o veste buna şi una mai puţin fastă, dar activitatea cotidiana nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Abia pe seară descifrezi consecinţele. Cumpăra acum, mâine îţi va fi aproape imposibil! Traieşte in prezent, fii mai pragmatic şi mai realist, lasă planurile opulente şi strategiile iscusite. Lumea este mult mai rudimentară decât poţi tu să-ţi imaginezi, aşa că nu complica lucrurile inutil.

Horoscop luni, 11 octombrie. Început de săptămâna tragic pentru o zodie: Toata lumea este cu capsa pusă, sau cu fitilul aprins