Horoscop duminică, 10 octombrie. Zi neagră pentru o zodie: Cine se grăbeşte – greşeşte!

BERBEC   Astăzi conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Pare că este o zi bună, în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Cu toate că sunt aşa de pasionante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal!

TAUR  Dimineaţa este densă şi obositoare, chiar dacă eşti în concediu. Iarăşi ai de gând să cucereşti pe cineva şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? Duminică, mai pe seară, poţi avea o surpriză, plăcută sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare! O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum?

GEMENI   Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important în acest weekend, vizite, excursii – stai şi odihneşte-te! Vremea e capricioasă şi nu poţi să faci un program pe care să-l respecţi! Duminică este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul.

RAC  Luna în creștere te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri. Duminică seara, o cină, în doi! Cumpărăturile in general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt favorizate de stele. Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate.

Horoscop duminică, 10 octombrie. Zi neagră pentru o zodie: Cine se grăbeşte – greşeşte!

LEU   Un weekend favorabil. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în anceastă perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Duminică plăcută, acasă! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.

FECIOARĂ   Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează. Astăzi trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie, sau excursie lungă. Duminică, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reușitei în viaţă: să te comporţi ca și cand totul ar fi perfect!

BALANŢĂ   Ai oarecare nesiguranţă, în acest weekend, neaşteptată şi nerecomandabilă. Faţă de cei din jurul tău. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre! Se pare ca o parte dintre Balanţe au de rezolvat unele probleme sentimentale sau spirituale de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Mai pe seara ai noroc! Duminică ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent, aşa că poţi amâna.

SCORPION   Un weekend plăcut, cum nu ai mai avut de mult, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce aveţi de făcut. Ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Duminică este o zi plină de hotarari intelepte: sa te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine!

Horoscop duminică, 10 octombrie. Zi neagră pentru o zodie: Cine se grăbeşte – greşeşte!

SĂGETĂTOR  În weekend stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica, sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Nu pleca la drum! Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu esti un bun mediator. Duminică este o zi binevoitoare. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate, cu realizări.

CAPRICORN   În această duminică trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă eşti în vacanţă, în călătorie, sau în croazieră, trebuie să fii precaut! Nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Duminică iti cad cumparaturi, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul rece, care o se apropie cu pași de lup.

Horoscop duminică, 10 octombrie. Zi neagră pentru o zodie: Cine se grăbeşte – greşeşte!

VĂRSĂTOR   Astăzi nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, duminică e o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Duminică primesti o veste buna, o informatie valabila, dar inca totul este la început.

PEŞTI  Ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Poți fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Duminică, zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de… peşte rece, anturajul te gaseste…adorabil!

Horoscop duminică, 10 octombrie. Zi neagră pentru o zodie: Cine se grăbeşte – greşeşte!