BERBEC Sâmbătă ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Seara socială – poate chiar un eveniment cultural. Aspectele planetare oferă un timp pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.  Călătoriile sunt, de asemenea sub un semn fast. Transformări în bine, mai ales acasă.  Atenţie mărită la sfârşitul perioadei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza răcelei sau incidentelor, accidentelor domestice, sau rutiere.

TAUR Perioadele tulburi, cu grad înalt de risc şi cu o puternică componentă de haos, te-au avantajat întotdeauna, prin aplicarea practică şi pragmatică a caracterului tău de proprietar, de cel care preţuieşte banii şi proprietatea. Sâmbătă poţi profita de acest lucru! Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare.

GEMENI Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine. O perioadă excelentă pentru finalizarea unor lucruri incepute, pentru înţelegeri strategice, pe termen lung. Comunicarea ta este favorizata. Trebuie să ai aerul unui gânditor profund şi preocupat de mari probleme. Asta te ajuta sa rezolvi multe probleme de imagine. Duminică ai vrea să te duci până la munte, dar celălalt geamăn vrea să zacă în pat, la căldură şi cu pisica torcând hipnotic lângă el. Şi un căţel este bun, că ţine de cald!

RAC Sâmbătă nu intra in discutii despre patrimoniul comun cu familia sau asociatii. Nu-ti schimba planurile, sau programul! Este de bine! O periodă de mici realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză  aprofundată. Noi evenimente, sau propuneri, pot face perioada interesanta. Duminică nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă, chiar daca ești intr-o zi liberă – distracţia este tot un consum de energie – face să nu obţi rezultatul dorit.

LEU Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să anulezi influenţa unor aspecte şi a unor temeri. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la cele necesare, dar nici nu fii zgârcit!  Nu te grabi inutil cand orice ora este buna. O veste buna si una… aşa şi aşa, depinde pe care vrei să o primești prima, dar este weekend așa că trebuie să dai prioritate odihnei și distracției.

FECIOARĂ Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. Ziua este favorabilă pentru activităţile tale de sâmbătă. În general lumea uită, fă să-şi amintească de tine! Dedică weekend-ul celor dragi, celor apropiaţi, familiei, anturajului, în general. Pari uşor plictisit şi distrat de tot ce ţi se întâmplă… Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Duminică poţi obţine recunoaşterea unor eforturi trecute.

BALANŢĂ Trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de casă. Nicio configuraţie negativă şi nicio grijă importantă. Este una din zilele acelea când eşti zâmbitor, liniştit şi optimist. Sâmbătă este o perioadă mai deosebită. Într-o astfel de zi poţi să acorzi încredere tot cui nu trebuie. Sau să fii genial în tot ce faci! Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul celor două zile, duminică seara. Ai uitat ceva…

SCORPION Este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de prietenie şi în dragoste. În dimineaţa zilei de duminică, ai o ocazie de parvenire sociala, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu sa o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

SĂGETĂTOR Sâmbătă, o întâlnire programată se amână, fii fără grijă, se rezolvă, însă. Seara propice relaxării şi distracţiilor. Perioada în discuţie este un prilej de schimbări. Dacă ai de făcut deplasari sau călătorii, weekend-ul aceasta este perioada. Schimba locul si îţi schimbi şi norocul. O mică supărare provocată de cineva din anturajul apropiat, dar pe total perioada iti este favorabilă. Ceva foarte important nu pare că se intamplă în aceasta perioadă!

CAPRICORN Sâmbătă, o informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Mai pe seară, Luna iti aduce o oportunitate neşteptata. Duminică, nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa incat decizia sa fie justa. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu prea şti de unde. Întreaba un prieten… Poate te împrumuta… poate te trimite la alt prieten!

VĂRSĂTOR În acest weekend horoscopul tau este bine aspectat, mai ales in partea de “distracţii, petreceri şi pierdut timpul”. Si cu norocul stai bine! Sigur, necazurile sunt tot cele pe care le ştii, dar un necaz care dureaza mai mult de doua luni devine viata cotidiana.  In orice caz trebuie, cu orice pret, sa termini ce ai inceput. Meru amâni, mai târziu, şi mai târziu. Atenţie să nu devină prea târziu.

PEŞTI O sâmbătă bună, în special pe seară – sâmbătă este o zi favorabilă planurilor de viitor, în care visurile par uşor de realizat. Nu te repezi, asteapta confirmarile. Ai şi un drum de făcut la capătul căruia te aşteaptă o discuţie cu partenerul de viaţă despre casă, maşină, împrumuturi… Timpul, însă, lucreaza in favoarea ta. Duminică, aspecte favorabile cu vesti bune de la partenerii sau rude de la mare distanţă.