BERBEC Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru astăzi. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul, familia, să vezi opiiniile, părerile şi dorinţele lor! Ziua de astăzi aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine. O veste bună desprea unii membrii ai familiei, poate o veste de departe. Nu ai de ce să-ţi mai faci griji, totul este bine.

TAUR Dacă ai o întâlnire sentimentală şi îţi faci mari speranţe, sau, în general, de trecut un prag, aceasta este ziua. Eşti norocos, convingător şi abil, iar conjunctura stelelor indică succes. Mici succese îţi lumineză astăzi sufletul. Ai mare nevoie de aceste confirmări ale valorii tale ca să-ţi întăreşti încrederea în forţele proprii. Pe seară sunt favorizate vizitele şi întâlnirile cu prietenii şi rudele, poate mici, dar vesele reuniuni de familie.

GEMENI Între tine şi o zi favorabilă se interpune doar ironia ta. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană!”, gândeşti patetic şi  păgubos. Trebuie să ajuţi un prieten, sau o prietenă. Nu cu bani, nu în primul rând, ci cu solidaritate, o vorbă bună şi un sfat competent. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt.

RAC Astăzi este una dintre puţinele zile în care nu te enervează nimeni. Drept pentru care poţi să visezi la o seară in oraş, cu perechea, sau prietenii, poate la o comedie, relaxantă şi senină. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te distrezi şi să legi noi prietenii. Schimbă-ţi cercul şi locurile pe care le frecventezi. Uită-te bine în jur. De obicei oamenii de calitate nu sar în ochi, dar strălucesc prin vorbe şi fapte. 

LEU Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, poţi să ai o zi obişnuită, fără evenimente notabile. Astăzi nu trebuie să faci vizite, sau să pleci la drum de seară. Soarele se configurează ciudat, tu pari că eşti pus în faţa unei dileme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Si nu uita ca dupa cum spun puritanii și amish:  banul este ochiul dracului iar băncile, bisericile satanei, Doamne, iartă-mă!

FECIOARĂ Dacă depinde de tine şi dacă ai un drum de făcut, mai bine amână. Mâine este din nou o zi, poate mai bună. Există mereu speranţa asta. Astăzi limitează-te doar la activitatea obişnuită. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te poți simţi foarte bine depănând amintiri frumoase.

 

BALANŢĂ Zi favorabilă pentru activitatea ta cotidiană, eşti avantajat în profesie sau meserie. Azi caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ sau agresiv. Nu împrumuta bani sau obiecte, măcar în acestă perioadă. O schimbare este necesară, dar mai trece ceva timp până să te hotărăşti.

SCORPION Conjunctura astrologică indică relaţii bune, astăzi, cu semnele de foc şi apă. În special Berbecii şi Leii te pot ajuta azi, pe gratis. Evită semnele de pământ şi în special semnele de aer.  Astăzi problemele Scorpionilor par să devină mai serioase. Pentru că tu le consideri aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor.

SĂGETĂTOR Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit, chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Configuratia iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. Astăzi configuraţia astrala iţi ofera prilejul să inchei unele lucrări sau situaţii mai vechi şi să lamureşti unele aspecte ale vieții tale profesionale.

CAPRICORN Încă un efort, concentrează-te, poți să treci şi pragul acesta, fie că este un obstacol, sau un termen. Mai ai puţin, curaj, stelele îţi sunt favorabile, apoi o să ai tot timpul la dispoziţie! Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Saturn, patronul Capricornilor. Aflat în zodie, ar trebui să apere genuchii de îmbătrânire, dar uneori mai trimite câte o durere, aşa, ca să simţi timpul care trece!

VĂRSĂTOR Astăzi ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Poţi să speri în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie profesionale, fie personale,  sentimentale. Invenţiile sau inovaţiile, tehnologiile de vârf atît de dragi nativilor zodiei, nu sunt întotdeuna recomandate. Nu încurca tehnologia, cu sentimentele. Excesul de tehnică ruinează relaţiile dintre oameni.

PEŞTI Invită-ţi prietenii, rudele, la o discuţie şi o cafea. Poţi să le spui problemele şi proiectele tale şi să le ceri sfatul şi sprijinul. Stelele arată că poţi primi ajutorul solicitat. Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi, în special, şi mai toată săptămâna nu prea ai înaintat cu activitatea ta. Nu ai făcut mare lucru, să fim drepţi. Totuşi “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Continuă încet, dar sigur.