În calitate de mămică, Gina Pistol, a oferit primul interviu în cadrul unei emisiuni tv.

Gina Pistol se descurcă bine în rol de mămică

Gina Pistol a născut anul acesta o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta TV a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre cum se descurcă cu cea mică.

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a spus Gina Pistol la Antena Stars.

Smiley și Gina Pistol au un copil cuminte

Prezentatoarea tv a fost întrebată dacă fetița este, sau nu, cuminte în această perioadă, iar Gina Pistol nu a ezitat să răspundă.

”Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a mai spus aceasta.

Gina revine pe micile ecrane

Vedeta a anunțat ca a pregătit multe surprize și că va reveni, cât de curând, pe micile ecrane. Ea a precizat că în următorul sezon al emisiunii Asia Express va fi din nou prezentatoare, dar și că abia așteptată să aibă parte de o nouă experiență. Sezonul acesta cea care va prezenta este Irina Fodor.