Răzvan Fodor a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express„, alături de Sorin Bontea Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cu câți bani a rămas după finala Asia Express

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă. Artistul a explicat că, în realitate, cei doi au încasat, după plătirea taxelor, câte 12.500 de euro.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: „Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?”. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…”, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Răzvan Fodor a dezvăluit că cei care s-au ocupat de castingul pentru emisiune au stabilit ca el și Sorin Bontea să facă echipă la „Asia Express”. „Cine a făcut castingul e Dumnezeul planetei și a știut cum să ne pună. Eu deși mă știam cu el foarte bine, nu știam că duce și el atât de multe lucruri”, a mai spus Răzvan Fodor.

Asia Express, finală de zile mari

Asia Express și-a desemnat miercuri căștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de Euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Cursa finală de pe Drumul Comorilor s-a desfășurat în Taipei, una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Misiunile primite de la Gina au fost solicitante și tot mai complicate, iar tensiunea și adrenalina și-au spus cuvântul.  Cele două echipe, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania, au luptat o zi întreagă și au străbătut orașul în lung și lat în căutarea indiciilor și în încercarea de a ajunge primii la Gina. La finalul unei competiții de neuitat, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au bătut gongul victoriei, în inima orașului Taipei.