Speak le-a „mulțumit” revistelor Viva și Unica, ce fac parte din trustul de presă Ringier, că ar fi divulgat adevărații câștigători ai competiției Asia Express, cu câteva săptămâni în urmă.

„Am povestit pentru @unica.romania cum a fost experienta noastra in Asia Express Romania. Am facut si niste poze de colectie”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram în urmă cu două săptămâni.

View this post on Instagram

Am povestit pentru @unica.romania cum a fost experienta noastra in Asia Express Romania Am facut si niste poze de colectie 🙂 @asiaexpressromania Foto: @oltindogaru

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) on

Acuzațiile lui Speak sunt întărite de o ședință foto publicată la începutul lunii aprilie, pe rețelele de socializare, de către concurenții „Asia Express”, pentru Unica. În cadrul interviului, concurenții ar fi dezvăluit cine sunt câștigătorii, iar aceștia nu ar fi păstrat secretul.

Speak mai spune că data viitoare când Unica și Viva și altele „care au dat dovadă de fairplay” vor apela la ei, le va răspunde cu aceeași monedă.

„Acum că s-a terminat, vreau să mulțumesc revistei Unica și revistei Viva și celorlalte reviste din trusturi, care au dat o dovadă foarte mare de fairplay, de jurnaliști. Jurnaliști cu care noi am lucrat și pentru care am făcut niște ședințe foto. Puteam să facem pentru alte reviste foto, dar am făcut pentru ei. Au dat anunțul cine a câștigat Asia Express. Mi se pare penibil ceea ce ați făcut și trebuie să vă gândiți că altă dată când o să apelați la noi o să vă răspundem cu aceeași promptitudine și cu același fairplay. Vă mulțumim frumos!”, a spus Speak, după cum transmite cancan.ro.