Gina Pistol, marcată profund de divorțul părinților ei

În ciuda faptului că se bucură de o carieră strălucită în televiziune și că este implinită pe plan personal, alături de Smiley, Gina Pistol are amintiri dureroase din copilărie, care o fac să își dorească să se întoarcă înapoi în trecut pentru a se alina pe ea însăși.

Cu ani de zile în urmă, părinții ei au divorțat, iar perioada în care cei doi se judecau pentru custodia ei și a fratelui ei, a fost una dificilă din punct de vedere emoțional pentru că nu știa ce se întâmplă în familia ei.

Într-un final, procesul de judecată s-a încheiat, iar ea a rămas în grija mamei sale, care, deși nu a bruscat-o fizic niciodată, era agresivă. Între timp, tatăl ei și-a refăcut viața și nu a mai căutat-o vreodată.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat, dar femeia aia era puțin agresivă pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme.

Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit, anul trecut, Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu” de pe canalul de Youtube „Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Gina Pistol, sfat pentru părinții divorțați

În urma durerii trăite, Gina Pistol a învățat câteva lecții importante despre familie și despre divorț, pe care a dorit să le împărtășească cu ceilalți oameni.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a rupt de noi.

S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a explicat vedeta.