Gigi Becali vrea să fie înmormântat ca un călugăr

Gigi Becali a reacționat la afirmațiile lui Mitică Dragomir în legătură cu mausoleul său de veci din palat. El a împărtășit că, atunci când va părăsi această lume, își dorește să fie înmormântat ca un călugăr.

Latifundiarul din Pipera a negat cu fermitate ipoteza prezentată în media de Mitică Dragomir, care sugera că Gigi Becali își va ridica un mausoleu în cadrul noului său palat.

”Așa crede el, nu că am făcut! Ca să fiți convinși, eu vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză, exact ca călugării și aruncat în pământ, direct nici măcar coșciug nu vreau! Direct în pământ și pământ peste mine și cu asta basta! Și undeva, unde să nu știe lumea unde sunt”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.

Declarația lui Mitică Dragomir despre Gigi Becali

Într-o recentă ediție a emisiunii „Maxprofețiile lui Mitică”, Mitică Dragomir a adus la lumină faptul că Becali are intenția de a construi un mausoleu la noul său palat, loc în care urmează să se mute în viitorul apropiat.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Vă amintim că acum 15 ani, Gigi Becali a luat hotărârea de a construi o biserică la aproximativ doi kilometri distanță de locuința sa din Pipera, imediat după ce echipa FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După finalizarea acestei construcții, planul său este să se mute în proximitatea bisericii. A investit în total 10 milioane de euro în acest proiect.

Gigi Becali, Mitica Dragomir
Gigi Becali, Mitica Dragomir SURSA FOTO: RTV

Horia Ivanovici despre cel mai impresionant cimitir din lume

Plecat de la menționarea proiectului de construcție a lui Becali, Horia Ivanovici a dezvăluit numele celui mai remarcabil cimitir din lume: Cimitirul Cristofor Columb, situat în cartierul Vedado din Havana, Cuba.

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă!”

Ivanovici a mai precizat:

„La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a spus acesta, potrivit RTV