Gigi Becali s-a supărat după meciul cu CFR

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a fost supărat după meciul echipei sale de la Cluj, cu CFR, încheiat 1-1. El a spus că decizia arbitrului Sebastian Colțescu de a anula golul marcat de Florinel Coman a fost eronată. Becali a susținut că golul a fost anulat din cauza unui fault anterior comis de Valentin Crețu asupra lui Philip Otele.

Nemulțumit de ceea ce se întâmplă la echipa sa, omul de afaceri a abordat și subiectul plecărilor din echipă în această iarnă. Finanțatorul echipei din fruntea SuperLigii a declarat că va accepta să-l elibereze pe Andrea Compagno. Dar doar în schimbul unui „preț corect”. Becali a anunțat că 4-5 jucători printre care se numără Dorin Rotariu, Cristian Ganea și Valentin Crețu, vor părăsi cu siguranță FCSB. Se pare că și Damjan Djokovic se află în pericol să fie inclus în „lista neagră” a plecărilor.

”Compagno nu pleacă decât dacă primesc ofertă pentru el. Rotariu, Ganea, Crețu, sunt vreo 4-5 jucători de care o să ne despărțim. Vedem în ce condiții, dar o să ne despărțim”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Vor fi aduși Phelipe și Alhassan

În locul celor care urmează să părăsească echipa roș-albastră, Gigi Becali intenționează să aducă alți jucători. Negocierile cu Poli Iași și Hermannstadt pentru transferurile lui Luis Phelipe și, respectiv, Baba Alhassan, au fost deja finalizate de FCSB. Patronul vicecampioanei a dezvăluit că își propune să efectueze încă două achiziții, un atacant și un fundaș, pentru a întări lotul echipei.

Patronul FCSB-ului a comentat și cu privire la David Ankeye. Despre acesta s-a aflat recent că ar fi primit o ofertă. Becali pare să fie hotărât să amâne temporar acest transfer. El a indicat că noul atacant al echipei va fi Florinel Coman. Acesta va beneficia de susținerea din banda de atac a lui Luis Phelipe și Alex Băluță.

„El e un jucător mai mult de viitor, are 21 de ani. Eu voiam un atacant de 27-28 de ani cu care să iau campionatul și să merg în Liga Campionilor.

Așa mai aștept până în vară, iau campionatul, iar după ce jucăm în grupele Ligii Campionilor să ieșim în primăvară. Dacă vine și Baba Alhassan, nu mai iau vârf. Poate să joace și Coman vârf, Phelipe stânga și Băluță drepta”, a spus Becali.