Sâmbătă, 14 august, în Capitală va avea loc marşul „Bucharest PRIDE”, organizat de Asociaţia ACCEPT, menit să susţină comunitatea LGBT din România.

Becali, anunţ şocant! Ce pregăteşte imediat după marşul „Bucharest PRIDE”?

Gigi Becali, finanţatorul FCSB şi cunoscut pentru părerile sale ferme în sprijinul credinţei ortodoxe, a comentat organizarea acestui marş cu o zi înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Becali recunoaşte că marşul trebuie lăsat să se desfăşoare, pentru că “aşa e democratic, fac conform legii”, însă este de părere că Biserica Ortodoxă Română ar trebui să organizeze o procesiune imediat după parada de sâmbătă, pe acelaşi traseu, pentru a sfinţi locurile prin care vor trece participanţii la „Bucharest PRIDE”.

“Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. (…) Vom sfinţi locurile toate prin care trec ei şi vom alunga demonii!”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie la România TV.

“Dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi”

“O să vă spun, ca să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi ii lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii.

Ce trebuie să facem noi, acuma, și să înțeleagă și părintele Guia. Și toată ortodoxia și toți care sunt împotriva manifestaţiei să înțeleagă ce trebuie să facem. Iisus când a băgat pe diavol în porci, a aruncat porcii în mare și s-au înecat porci și au murit dracii.

Atunci Iisus a sfințit apa în care erau dracii și demonii. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luăm exact marșul lor și tot să sfinţim, milimetru cu milimetru.

Așa cum a sfințit Iisus apa mării, să alunge demonii din apă. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmplă pe tot parcursul lor. Și noi vom face și dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca niciun centimetru călcat de ei să nu rămână nesfinţit cu aghiasmă.

România TV a făcut mărturisire de credință prin mine.

Trebuie după 5 minute în urma lor să facem și trebuie să fim dublu ca ei, să nu lăsăm centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!”, a declarat Gigi Becali, joi seara, pentru România TV.

Sursa foto: Dreamstime